Forum - Forum-tråd: Kate Mara tror ikke, der kommer en 2'er til 'Fantastic Four' ;)

Kate Mara tror ikke, der kommer en 2'er til 'Fantastic Four' ;)

  • ★★★★★0

    Kate Mara spillede Sue Storm (hende, som kan blive usynlig). Om selve oplevelsen siger hun: "“It was a tricky shoot." Hun fortæller også, at hun ikke selv har set det færdige resultat endnu. 

    Kilde: Yahoo! Movies UK

    Lars!14-09-15 11:12

  • 0

    Meget muligt, men Fox har da bekræftet det. Med en score på 4 på imdb er den endag endnu ringere en de ud skældte gamle fantastiske 4 film, hvilket jeg egentlig finder ret så komisk :)

    Geekalot14-09-15 11:22

  • ★★★★★0

    Hvis jeg husker rigtigt, så var det noget, Fox sagde, før filmen havde premiere. Det faktum at den floppede og var hadet af alle har nok fået dem til at revurdere sagen, kan jeg tænke mig. 

    Lars!14-09-15 11:24

  • ★★★★★★0

    Tja, Fox vil åbenbart gøre alt for at holde fast i rettighederne, så man kunne meget vel forestille sig, at de faktisk laver en toer.

    Uanset hvad man synes om de gamle, så tjente de jo faktisk penge. Skal man tro på tallene fra Wikipedia, har den tjent produktionsbudgettet ind, men deres reklamebudget har sikkert været enormt, så den har helt sikkert givet underskud.

    Det eneste de vel næsten kan gøre nu er, at lade Trank lave en Director's Cut til hjemmemarkedet, så er der jo en lille chance for, at folk faktisk er nysgerrige nok til at gå ud og se hvordan hans vision ser ud.

    Men altså, jeg har åbenbart ikke set den samme film som resten af verden, fordi jeg synes den er ret habil. :)

    Zero Cool14-09-15 11:31

  • ★★★★★0

    Nårh ja, det var de dersens rettigheder, det handlede om.......

    Lars!14-09-15 11:53

  • 0

    the Fantastic Four sequel penciled in for July 14, 2017, and the last one arriving on July 13, 2018

    http://www.cinemablend.com/new/Wolverine-Sequel-Fantastic-Four-2-Mystery-Marvel-Project-Get-Release-Dates-Fox-42190.html

    men er selvfølgelig også 1 år gammelt det link.

    se de snakker om mulighvis at skrotte en toer også og åbne for muligheden for en Deadpool 2

    http://wegotthiscovered.com/movies/fox-replace-fantastic-sequel-deadpool-2/

    Geekalot14-09-15 11:59

  • ★★★★★★0

    I august måned understregede Fox, at der ville komme en toer. Jeg tvivler stærkt på, at en FF2 vil lukke muligheden for en Deadpool 2, med mindre den viser sig at være skrækkelig.

    Deadpool er en af de figurer, hvor folk er pænt ligeglad om Marvel har rettighederne, bare der kommer film.

    Zero Cool14-09-15 12:04

  • ★★★★★★0

    "Det eneste de vel næsten kan gøre nu er, at lade Trank lave en Director's Cut til hjemmemarkedet, så er der jo en lille chance for, at folk faktisk er nysgerrige nok til at gå ud og se hvordan hans vision ser ud." Men det kan vel næppe give meget, hvis det som jeg har hørt, allerede er gået helt skidt under produktionen. Mindes ikke jeg har læst ret meget om postproduktionen?

    T. Nielsen14-09-15 15:15

  • ★★★★★★0

    Hvad har de at tabe? Filmen tjente ikke voldsomt mange penge og jeg tvivler på at den får et liv på hjemmemarkedet, når den er blevet tævet så meget i anmeldelserne. Med en DC kan de måske skabe nok interesse til, at begrænse skaden en smule, ved måske at tjene nogle penge på hjemmemarkedet.

    Jeg er lidt lunken, når det kommer til rygterne omkring produktionen. Der er ingen tvivl om, at der er foregået en masse uheldige ting og filmen er blevet taget fra Trank på et tidspunkt, men hvad præcis der er sket, er godt nok svært at finde ud af. Samtlige nyheder derude er baseret på anonyme kilder og meget lidt konkret information. Til gengæld har masser af folk ikke haft svært ved at acceptere rygtene som gospel.

    Det kan sagtens være, at Trank sniffede kilovis af coke og smadrede et hus, det kan også være, at han fik kappet sine ben væk under sig økonomisk, men det er der åbenbart ikke andre end crewet og Fox der ved og ingen taler om det. Giv det 10 år, så er der grobund for en supervild dokumentar om den, i retning af den om Burtons Superman-film, der aldrig blev til noget eller filmen om The Island of Doctor Moreau. :)

    Zero Cool14-09-15 16:05

  • ★★★★★0

    Den dokumentar vil jeg MEGET hellere se end en 2'er eller et DC!

    David Lund14-09-15 16:08

  • ★★★★★★0

    Jeg kunne nu godt tænke mig at se Tranks vision. Nicki og jeg er nogle af de eneste i verden der kan lide filmen, men ja, Trank havde nogle gode idéer, men dem fik han åbenbart ikke mulighed for at realisere af en eller anden grund.

    Men de to dokumentarer jeg omtalte, er superfede.

    Zero Cool14-09-15 16:10

  • ★★★★★1

    "Skal man tro på tallene fra Wikipedia, har den tjent produktionsbudgettet ind, men deres reklamebudget har sikkert været enormt, så den har helt sikkert givet underskud."

    Produktionsbudgettet er dog ikke tjent hjem for Fox. Man plejer at regne med af 40-50 % af box office-indtjeningen går direkte til biograferne, så filmen skulle nærmere have tjent dobbelt så meget, for at vi kunne snakke om at den kunne give overskud.

    Kruse14-09-15 17:29

  • ★★★★★0

    Well what do you know...

    The Fantastic Four sequel is definitely happening

    Lars!15-09-15 12:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen