Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Endnu en gang, er det et indie-spil der stjæler mit liv - et spil der fylder 500 MB og kræver et 3-4 år gammelt grafikkort: Stardew Valley. Indtil videre, er jeg 15 timer inde i det og jeg er ikke engang igennem det første år i spil-tid.

    I bund og grund, er spillet en slags "farm simulator", hvor du får en gård af din bedstefar, skal lære at dyrke landet, opdrætte dyr, fiske og grave i miner for at finde diverse former for metal, for at kunne opgradere og tjene penge.

    Hvad der er mest imponerende er, at spillet lader til at være kæmpestort og er udviklet af kun én person. Han lytter meget til communitiet og laver jævnligt fixes til spillet, og er i gang med at udvikle en multiplayerdel, som kommer på et senere tidspunkt.

    Har man en nogenlunde ny computer med Windows, er der en ret god chance for, at man kan køre spillet og det koster kun 14 euro.

    Plus det har en ret stor dating del i sig også, kan jeg se, som virker ganske omfattende også.

    Elwood13-03-16 12:03

  • ★★★★★★0

    Ja, der er et ret stort socialt aspekt til spillet også, som jeg slet ikke har kigget på, fordi gården tager åndsvagt lang tid at vedligeholde.

    Zero Cool13-03-16 12:06

  • ★★★★★0

    Hehe ja jeg så også Dan Ryckert og Jeff Gerstmann fra GiantBomb gå hel op i det, så jeg tænker da og tjekke det ud ved lejlighed :)

    Elwood13-03-16 12:11

  • ★★★0

    Læste lige nyheden om Playstation VR til efteråret. Det skal jeg helt sikkert ikke have (til at starte med ;) ), men min første tanke var alligevel: Puh ha, hvor kunne det være vildt at prøve Mirrors Edge 2 i VR ...

    HonoDelLoce16-03-16 13:06

  • ★★★★★0

    Jeg ville købe den udelukkende for muligheden at spille gyserspil. Men heller ikke til at starte med. Den vil helt sikkert have en del startproblemer, og prisen skal lige falde ca 1000 kr før den bliver relevant herhjemme. 

    Mirror's Edge? Tror det vil være alt for kaotisk et spil med VR i længden. Køresyge er helt sikkert noget man skal være opmærksom på med VR - det må simpelthen ikke gå alt for hurtigt.

    David Lund16-03-16 13:09

  • ★★★0

    Det er også mest prisen, der holder mig tilbage. Men de 1000 kroner skal det nok falde forholdsvis hurtigt.

    Jeg er enig i, at gyserspil er oplagte til VR, men at Mirrors Edge skulle blive for kaotisk, det kan jeg ikke følge. Ikke mere end gyserspil. Det vil selvfølgelig kræve noget tilvænning, men jeg tror nu, det kunne blive virkelig fedt.

    HonoDelLoce16-03-16 14:36

  • ★★★★★0

    hvor kunne det være vildt at prøve Mirrors Edge 2

    Hvis der kommer en 2'er det spil som kommer i år er jo en reboot/genfortælling.

    men der ku sagtens tænke og komme en VR version af Mirrors Edge Catalyst (folk lavede jo allerede en udgave af det oprindelige til Oculus Rift sm test) men man skal nu ikke forvente samme grafiske høje kvalitet det er er PS4 ikke kraftig nok til vil jeg tro, især ikke når den skal rendere alt sammen 2 gange. Den xtra processor unit lyder til og primært sku bruge på Audio og så det her Cinema view, der gør spil af normale spil muligt men blot på en virtuel skærm.

    Men med det sagt glæder jeg mig til de VR titler der blir bygget op fra bunden af specielt til VR, der går nok lidt tid, vi skal lige over alle de her tech demo ligende spil der med garanti vil udkomme her i starten.

    Personligt ser jeg mest frem til Adrift lige pt. selv om det også kommer til Non Vr så er der bare noget med Space og VR der tiltaler mig meget.

    Amnesia/SOMA folkene skal bare holde sig langt væk fra VR! for dælen jeg har ikke lyst til og se, hvad de kan få ud af det :)

    Elwood16-03-16 15:26

  • ★★★★★★0

    Tja, selvom PS VR er en dyr enhed, vil den stadig være den billigste overall VR-løsning på markedet, når den udkommer. Så jeg ville ikke holde vejret, når det kommer til en prisnedsættelse. Især ikke med Sonys strategi med PS4'eren, hvor målet fra starten har været, at sælge en konsol der ret hurtigt kom i sort, i modsætning til PS3.

    Zero Cool16-03-16 15:53

  • ★★★0

    I øvrigt: MGS V: The Phantom Pain, er det noget ved?

    Synes gameplayvideoer ser ganske interessante ud og det er med i Easter Sale-tilbuddene på Playstation Store, så det er kraftigt i mine overvejelser lige nu.

    HonoDelLoce16-03-16 15:55

  • ★★★★★1

    Gameplay mæssigt er det et af de bedste i lang tid, den frihed du har i missionerne er fantastisk, og man får hurtigt den her ting med og snakke med andre om, hvad man gjorde i den pågældende situation, og man opdager hvordan andre måske har grebet en mission hel anderledes an.

    Der hvor det halter er på historie fronten, Hideo Kojima og hans hold har skruet ned for the crazyness en del, det er der stadigvæk blot i mindre grad.

    hen mod slutningen er der også et hel kapitel som Konami vel egentlig tvang/forlangte at Hideo Kojima fjernede for at spillet ku komme ud hurtigere, lidt en skam, men hvis man er fuldstændig ligeglad med historien, og ikke rigtig kender til MGS historien overall, vil det ikke genere en så meget.

    Fordi gameplay mæssigt er der, hvor det har sin store styrke.

    Elwood16-03-16 16:24

  • ★★★★★0

    Damm jeg glæder mig til Uncharted 4: A Theif's end

    Elwood16-03-16 16:38

  • ★★★★0

    Jeg er spændt på, om VR fænger. Launch-titlerne virker ret tynde (en rollercoaster/ spøgelsehus-"simulator" ... really?). 

    Omvendt, hvis der kommer nogle gode titler på markedet, så er jeg klar til at købe ind. Lige nu frygter jeg bare, at det ender som endnu en Move/ Kinect/ EyeToy etc. fiasko. 

    thomsen16-03-16 21:35

  • ★★★★★0

    I starten vil der helt sikker være en masse af de her gemick tech demo spil ting.

    Men jeg satser på der med tiden kommer spændende ting, bare ikke hel fra start af, det er en hel ny platform for udviklerne, så der skal også tænkes i, hvad er de villig til og satse, vil de gå all in på en VR titel fra starten af, og hvis de gør, vil de så satse på en VR producent eller lave til flere, og hvor nemt blir dette, hvis de gør det.

    Der er self. det grafiske som vil adskille ting som PVR og Oculus Rift samt Vive, men udover det så er der jo også den måde de virker på, og der er flere producenter på vej med VR (de tre første nævnte er bare de største) så i starten tror jeg det vil være svært for udviklerne hel og forstå, hvad de kan og hvad som er muligt. Men med tiden er jeg overbevist om vi godt kan opleve noget spændende, når de første par legerunder er overstået.

    Det jeg ser som det største problem stadigvæk er det er pokkers svært og sælge ide'en hvis man ikke kan vise det, og eneste måde det kan gøres på er med demo stationer rundt omkring, fordi det og se ting på en normal skærm er en ting, men kan ikke sammenlignes med når man oplever det selv. Kotaku havde en lille artikel med et lille stykke der ganske fint illustrere det.

    En demo af Battlezone

    I was talking to one of the developers, being polite, expressing my curiosity. He was assuring me that usually Rebellion turns their games up to 11 but that in VR you need to turn them down to 7 to avoid sensory overload. The problem is that then the games look like 7s on the TV. The journalist ahead of me finished his session, I put the headset on and–holy shit–it does indeed look like an 11 when you’re inside it.

    Men ja spændende blir det og se, hvad det ender med.

    Lige pt. tænker jeg kun Uncharted 4: A thiefs end :)

    Men følger da med i, hvad der blir sagt om det hersens VR.

    Elwood16-03-16 21:51

  • ★★★0

    Oculus Rift skal efter planen lanceres i Juli måned. Valkyrie ser lovende ud og jeg gad godt prøve FSX med VR understøttelse, selvom det nok bliver trættende i længden.

    Men bliver nok ikke lige til at starte med, at jeg hopper på den vogn. Har ikke lige 400-600 dollars at smide efter den slags.

    Aranyhajú Nyárszépe16-03-16 21:55

  • ★★★★★0

    Oculus Rift den første omgang udkommer da i slutningen af Marts (28. Marts) så vidt jeg ved.

    Elwood16-03-16 22:03

  • ★★★0

    Oculus Rift den første omgang udkommer da i slutningen af Marts (28. Marts) så vidt jeg ved.

    Okay ja. Jeg havde misforstået det. Du har selvfølgelig ret. Det er hvis man bestiller idag, at man ikke skal forvente at få den leveret før Juli.

    Aranyhajú Nyárszépe16-03-16 22:09

  • ★★★★★★0

    Man skal dog lige regne med, at man skal have en ret heftig computer for at trække både HTC Vive og Oculus. For at opnå de anbefalede krav, skal man regne med at smide omkring 8000 kr. for en computer, uden skærm.

    Selv min gamle Core i7 er måske ikke helt nok til at æde det og hvis jeg skal bruge en af de to sager, skal jeg smide i hvert fald 2500 kr. til et nyt grafikkort og i værste fald, skal jeg også smide penge til en CPU, bundkort og RAM.

    Så der er ingen tvivl om, at den første generation af VR bliver til dem, der har en del mønt på bankbogen.

    Zero Cool16-03-16 22:22

  • ★★★0

    Så der er ingen tvivl om, at den første generation af VR bliver til dem, der har en del mønt på bankbogen.

    Som med så meget andet "ny teknologi" :)

    HonoDelLoce17-03-16 09:55

  • ★★★★0

    Okay, jeg begynder endeligt at forstå, hvorfor folk kan lide Fallout: New Vegas. 

    Jeg startede på det lige efter at have spillet Fallout 3, og jeg var egentligt lidt skuffet over det i starten og kedede mig ligefrem. Den her Vegas/ western-setting virker bare ikke så tiltrækkende og stemningsfulde på mig, som de postnukleare bylandskaber fra Fallout 3 og 4. Men efter at være kommet lidt videre i historien, have gjort en ende på Benny i New Vegas og grint meget af "Yes Man", er jeg endeligt blevet hooked. Det er bestemt lige så fantastisk som FO3. hvilket, der i sidste ende er bedst, må tiden vise. FO3 og 4 vinder dog klart på musikken for mig (selvom jeg er ret glad for temasangen fra Johnny Guitar).

    thomsen17-03-16 18:45

  • ★★★★★★0

    Jeg ved ikke om det er noget, I konsolspillere kan bruge til noget, men Fallout 4 Season Pass er åbenbart gratis på UK-udgaven af PS Store:

    PS Store

    Zero Cool18-03-16 12:02

  • ★★★★★0

    Ser en demo af Playstation VR på GiantBomb, og en ting er sikkert googly eyes er næsten et must og klister fast foran på headset'ne lige meget om det er PSVR, Oculus Rift, Vive eller hvad det end er. For dælen det ser sjovt ud, når man ser en person sidde med googly eyes med de her headsets på :)

    Elwood18-03-16 16:14

  • ★★★★★★0

    kotaku.com/sources-sony-is-working-on-a-ps4-5-1765723053

    Jeg har noget svært ved at tro, at det er tilfældet. Eller, det kan måske være, at de opgraderer enheden til HDMI 2.2 og laver nogle tweaks, så den får 4K output, men 4K-spil kræver sgu et bæst af en maskine. Selv de mest hardcore PC'er kan dårligt følge med i den slags opløsninger.

    Det kan dog være, at de er ved at smide en udgave på markedet, der understøtter UHD BD, hvilket ville give ret god mening.

    Zero Cool19-03-16 09:18

  • ★★★★★0

    Bruno, mon ikke det bare er forberedelser til PS5'eren? Den slags arbejder de jo på i årevis. Det kunne ogsåblot tænkes som dev kits eller lignende til udviklere.

    David Lund19-03-16 09:38

  • ★★★★★★0

    Det kan sagtens være. Det ville alligevel være et ret stenet træk, hvis man laver en stor hardwareopgradering midt i det hele.

    Zero Cool19-03-16 09:57

  • ★★★★★0

    Det ville være virkeligt underligt med en PS4,5 i hvert fald.

    David Lund19-03-16 12:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen