Trailer: Masser af superhelte-action i ny trailer til "X-Men: Apocalypse"

20th Century Fox har sluppet en ny actionmættet trailer til "X-Men: Apocalypse" løs, der kan ses herunder.

Apocalypse er den første og mest magtfulde mutant fra Marvels X-Men-univers. Han akkumulerer kræfter fra andre mutanter og er både udødelig og uovervindelig. Da han vågner efter tusinde af år er han skuffet over den verden, han oplever, og rekrutterer et hold af stærke mutanter, deriblandt den modløse Magneto (Michael Fassbender), for at udrydde menneskeheden og skabe en ny verdensorden, som han kan regere.

Verdens skæbne hænger i en tynd tråd, og Raven (Jennifer Lawrence) må i samarbejde med Professor X (James McAvoy) lede en gruppe af unge X-Men for at stoppe deres værste fjende og redde mennesket fra udslettelse.

Bryan Singer vender tilbage bag kameraet på filmen, der kan ses i biograferne herhjemme 19. maj.

Kommentarer

Masser af superhelte-action i ny trailer til "X-Men: Apocalypse"

  • ★★★★★★0

    Da jeg så billederne fra filmen, håbede jeg på at Fox endelig begyndte at trække X-Men-universet mere i retning af de moderne superheltefilm, men det lader desværre til, at de bliver ved med at stampe rundt i år 2000, i stedet for at rykke sig fremad.

    Alle fedter stadig rundt i sort, som om at The Matrix lige er overstået og i stedet for at gøre en indsats for at følge tegneserierne lidt tættere, lader de til at insistere på at køre deres eget løb. Storm, Jubilee og Psylocke i deres klassiske kostumer tegnede ellers godt. Men ja, ovenstående og Fox' beslutning om at skubbe Mystique helt i front, er jeg sgu ikke helt nede med.

    Men nu må vi se hvad der sker.

    Zero Cool17-03-16 22:02

  • ★★★★★0

    Jeg glæder mig dog til og se mere til Quicksilver, hans scener i Days of future past var klart højdepunktet for mig.

    Elwood17-03-16 22:32

  • ★★★0

    Er begyndt at tvivle på x-men, for mig er der alt for meget CGI og green screen i denne trailer. Var også skuffet over Days of future past, for meget dialog, for lidt action og karakter udivkling det var forudsigeligt og føltes som om de går i ring, og når vi så endelig kom til action delen var det halv kedeligt, med undtagelse af quicksilver, hvis han ikke havde været med, ville det have været en kedelig film, hele vejen igennem, selv Dinklage var kedelig, er Rogue cut bedre?

    MOVIE100017-03-16 22:48

  • 0

    MOVIE1000: Rogue Cut er hverken bedre eller dårligere end den almindelige udgave. De forlængede scener kommer med nogle meget ligegyldige supplerende oplsninger, og de ekstra scener tilføjer heller ikke noget nyt overhovedet, bortset fra en god grund til, at X-Mens base så hurtigt bliver fundet af sentinels.

    Jeg kunne dog rigtigt godt lide filmen - det er i mine øjne den bedste X-Men film indtil videre.

    Slayer18-03-16 00:03

  • ★★★★★0

    Jeg var vild med "X-Men: Days of Future Past", så jeg håber at de kan holde niveauet i denne.

    Kruse18-03-16 08:02

  • ★★★★★★0

    Det var jeg også. Der kunne godt være sket lidt mere måske, men udover det var det en af de bedre superheltefilm.

    T. Nielsen18-03-16 08:48

  • ★★0

    Jeg var vild med "X-Men: Days of Future Past", så jeg håber at de kan holde niveauet i denne.

    Jeg er lige ved at gense den. Skal se den færdig om lidt, fordi jeg sad oppe meget sent (min kone vil sige: ALT for sent) i aftes og så den. Men du har ret: Den er fremragende. 

    Og mens jeg i "First Class" savnede noget mere af den intensitet i såvel actionscener som karakterscener, som Bryan Singers første to film besad, er jeg glad for at kunne konstatere, at dette element er tilbage nu hvor Singer igen har instrueret.

    BN18-03-16 10:17

  • ★★★0

    Njaaaa, jeg sidder med præcis samme følelse efter denne trailer, som efter traileren til Batman V Superman.

    Jeg kan godt se, hvad det er, de prøver på, hvilke følelser, hvilken stemning traileren skal indgyde. Det virker bare slet ikke på mig, og første tanke er ikke mere end "meh" ...

    Jeg kunne ret godt lidt X-Men: Days of Future Past, så jeg skal da nok se denne. Men forventningerne er ikke for høje (hvilket måske kun er meget godt).

    HonoDelLoce18-03-16 15:22

  • ★★★★★1

    Jeg så traileren tidligere i dag og kan intet huske af den nu. Det siger måske et eller andet. Måske små film som Deadpool alligevel er vejen frem for en franchise som denne i stedet for at de prøver at skrue højere og højere op for ødelæggelserne og skurkenes demiurge-mutantkræfter. 

    Lars!18-03-16 19:37

  • ★★★0

    Jeg så traileren tidligere i dag og kan intet huske af den nu. Det siger måske et eller andet. Måske små film som Deadpool alligevel er vejen frem for en franchise som denne i stedet for at de prøver at skrue højere og højere op for ødelæggelserne og skurkenes demiurge-mutantkræfter. 

    Her 9 timer efter, jeg så traileren, kan jeg faktisk intet andet huske end Quicksilver i et hurtigt shot (tøhø) og den der 90'er bad-guy-dobbelt-pitch-stemme, som skurken har :D

    HonoDelLoce19-03-16 00:50

  • 2

    Kan godt huske Psylocke fra tegneserie fra halvfemserne, jeg var vel omkring 13-14 år, og betragtede hendes kurver ret nøje. Det var også dengang Marvel Morten besvarede læserbrevene - det var gode og farverige tider!

    Kyllingebenet19-03-16 14:22

  • ★★★★1

    Uh ja, tegnet af Jim Lee sikkert :)

    chandler7519-03-16 16:30

  • 0

    Det var nemlig Jim Lee der tegnede dengang, det var klasse, og selvfølglig var Wolverine favoritten.

    Kyllingebenet19-03-16 17:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen