Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★0

    Hvad er en flyvende japaner?

    Det er sådan en her: www.alleroed-jujitsu.dk/data/billedarkiv/Traeningen/for%20april%202006/dojo_2002_04/dsc_0039.jpg

    Også kendt som et cirkelkast.

    BN18-03-16 11:51

  • ★★★★★★0

    Sjovt som disse historier vækker minder :) Nu kom jeg til at skrive, at ham der gav mig en på styrhuset ikke hørte nærmere om den sag. Ved nærmere eftertanke er det ikke helt rigtigt. Der var noget med, at jeg kendte én, der vidste hvem han var, og de var lidt ældre og havde bil. Så havde de fundet ham og vennerne ved grillen, og steget ud, 5 mand høj. Alle hans venner stak af på deres knallert, men han kunne ikke få den startet. Så de gav ham et par mavepumpere og smadrede hans knallert. Det havde jeg sgu glemt alt om, men det er jo også et par år siden jeg gik i folkeskolen :D

    davenport18-03-16 11:55

  • ★★★★★★0

    Jeg sidder og venter på at få tilbagemelding på min jobsamtale i onsdags, da jeg blev lovet svar i dag. Jeg er begyndt at forberede mig mentalt på et afslag, når vi er kommet så tæt på fyraften på en fredag.

    Zero Cool18-03-16 14:01

  • ★★★0

    Jeg sidder og venter på at få tilbagemelding på min jobsamtale i onsdags, da jeg blev lovet svar i dag. Jeg er begyndt at forberede mig mentalt på et afslag, når vi er kommet så tæt på fyraften på en fredag.

    Eller også har de bare glemt det. Man har hørt dummere

    gi-jones18-03-16 14:19

  • ★★★★★★0

    Eller også har de bare glemt det. Man har hørt dummere

    Hæh, sandt. De har dog åbent indtil kl. 17, så der er selvfølgelig lidt tid endnu.

    Zero Cool18-03-16 14:22

  • ★★★★★★0

    Det er så irriterende den slags, for det er 50/50 for og imod, men ALTID imod for den der sidder og steger. Som arbejdsgiver ville jeg altid ringe først, til dem som ikke havde fået det, så man gik hjem med en rar følelse, når den sidste telefonsamtale gjorde nogen glad. Imod taler for psykopattypen, der får overstået den gode samtale, så han kan gå hjem med en god følelse i maven, over alle dem der blev kede af det... O.o

    Eller de har travlt, møde, cirkus på besøg, diaré, og 1000 andre ting. Der er immervæk mere end et par timer at køre på :)

    davenport18-03-16 14:34

  • ★★★★★0

    Jeg er meget glad for, at jeg aldrig har været involveret i en voldssituation. Måske mest af den simple årsag, at jeg helt sikkert havde tabt stort, da jeg er en klejn fyr på bare 165 cm. Jeg er godt nok ikke spinkel, så kunne sikkert komme langt med lidt styrke og kampsport, men jeg er ikke sikker på, det nødvendigvis er en god ide. Fordelen ved min størrelse er jo, at folk ikke føler sig truet af mig, altså hvis de opdager min tilstedeværelse. 

    Lars!18-03-16 14:34

  • ★★★★★★1

    ..De kan jo bare jawe dig væk med en kost... :D

    davenport18-03-16 14:36

  • ★★★0

    Jeg sidder lige og sunder mig ovenpå London has Fallen-visningen, og overvejer at smutte lidt ud i det gode vejr. Efter jeg er rykket til Vesterbro fra Frederiksberg er der kommet en del flere lokale caféer, end mit kaffebudget kan holde til.

    Dolphinfriendly18-03-16 14:38

  • ★★★★★★0

    Afslaget er lige kommet, så min fornemmelse var rigtig. Men fuck it, det er fredag, så må jeg jo gå ud og få mig en trøsteøl.

    Zero Cool18-03-16 14:39

  • ★★★★★★0

    Øv Bruno, men ja fuck it og god weekend!!!

    T. Nielsen18-03-16 14:42

  • ★★★★★★0

    Sry Bruno :/  Tag to ! Der dukker sgu nok noget andet op.

    davenport18-03-16 14:43

  • ★★★★★★0

    Jeg sidder lige og sunder mig ovenpå London has Fallen-visningen

    Den kan vel dårligt være værre end første film?

    T. Nielsen18-03-16 14:43

  • ★★★★★★0

    Tak tak, det er selvfølgelig lidt kedeligt, at jeg ikke fik jobbet, det værste er dog, at jeg bliver nødt til at blive hængende i Arbejdstilsynet i op til 2½ måned endnu.

    Men jeg må se, om jeg ikke kan finde lidt kurser, jeg kan tage i mellemtiden.

    Zero Cool18-03-16 14:45

  • ★★★0

    Den kan vel dårligt være værre end første film?

    Jeg har ikke set første film. Men ja, det er vist det helt store spørgsmål...

    Dolphinfriendly18-03-16 14:48

  • ★★★★0

    Sorry Bruno :(

    Mht. "Olympus Has Fallen" synes jeg, den var OK. En 7/10. Alene de første 20 minutter med angrebet på det hvide hus er hele filmen værd (men det er så også filmens højdepunkt).

    chandler7518-03-16 15:03

  • ★★★★★★0

    Mht. vores snak om at få nogen på frakken, er der så slet ingen, der har været skolegårdens bølle? Det kunne være spændende med nogle andre synspunkter...

    davenport18-03-16 15:06

  • ★★★2

    Mht. vores snak om at få nogen på frakken, er der så slet ingen, der har været skolegårdens bølle? Det kunne være spændende med nogle andre synspunkter...

    Skolegårdens bøller har for travlt med at holde bodegastolen varm til at skrive herinde!

    (Alle skolegårdsbøller bliver tabere!)

    HonoDelLoce18-03-16 15:14

  • ★★★0

    Jeg var nok lidt en bølle i skolegården, men ikke med at tæve folk - nærmere på et mere psykologisk plan og i at støbe kuglerne, så at sige. Jeg har dog ofte været involveret i flere ting, bl.a. ved ikke at lade mig tryne af de klassiske bøller. Sådan var det vist bare dengang, i det miljø.

    Dolphinfriendly18-03-16 15:15

  • ★★★★★0

    Psykologiske bøller, de er jo endnu værre!! Men er de ikke oftest piger? 

    Lars!18-03-16 15:38

  • ★★★★0

    @Gi-Jones: Hehe. Har du booket to koncerter lige efter hinanden? Så vidt jeg forstår kører han med fast setliste denne gang...

    Jo men Paris er det eneste indendørs sted på touren med "kun" 20.000 og med en fantastisk akustik, så derfor valgte jeg det.

    Jeg så ham også begge gange den 4. og 5. juli i Paris i 2012 og der var stor forskel på de to setlister.

    http://www.setlist.fm/setlist/bruce-springsteen/2012/palais-omnisports-de-paris-bercy-paris-france-23df60bf.html

    Anden koncert var én stor fest, med den bedste start på en setliste i mit liv.

    http://www.setlist.fm/setlist/bruce-springsteen/2012/palais-omnisports-de-paris-bercy-paris-france-53df5f11.html

    Jeg ved godt, at han spiller The River, men han spillede 34 numre i Pittsburgh, så der er jo plads til to dobbeltalbums :)

    Bruce18-03-16 15:44

  • ★★★0

    Tror man hurtigt finder ud af hvordan det er bedst at klare sig selv, når ens barn- og tidlige ungdom foregår i Nyk. Sj. og nærområde - hvad der i 80'erne var Danmarks mest socialt belastede område. Jeg fandt hurtigt ud af at det kunne svare sig at være et par skridt foran "bøllerne", da de ofte ikke tænkte flere træk forud. Det lyder måske kalkuleret og kynisk, men tror ikke at det er så usædvanligt at tænke sådan som barn - i sådan et miljø. Dog heller ikke et område jeg længtes efter, for at være helt ærlig. :)

    Dolphinfriendly18-03-16 16:09

  • ★★★★★★0

    Jeg har ikke oplevet det store af den slags i min skoletid. Men fuck, jeg voksede op i trygge rammer på en lukket villavej med begge forældre med lederjobs, gik på privatskole i en klasse hvor alle var hinandens venner, og ikke mange krav, andet end at gøre mit bedste. Mine bedsteforældre boede 400m væk, og jeg var der hver dag. Der var altid solskin og jeg havde et Monty Nolder skateboard.. Jeg har så været fattig siden jeg flyttede hjemmefra, begyndte at gå i byen og røg bong. Ikke at det blev en nedadgående spiral, men jeg har nok haft det så frit, at jeg blev lidt ansvarsløs og ligeglad. Og så kom grungebølgen, og man skulle ligne en lazaron. Det hjalp jo ikke meget.. Har egentlig haft det ret godt og privilegeret...

    davenport18-03-16 16:30

  • ★★★★★★0

    Det kan jeg ikke påstå jeg er. Jeg er vokset op i boligblokke hvor tiden på legepladserne var en konstant trussel med frygt for om hvem der kom for at tæske en i dag, eller få tæsk. Tiden i folkeskolen var lidt det samme. For satan hvor var jeg i mange slåskampe med drenge fra større klasser, fordi der altid gik rygter om hvor stærk jeg var. Men hvor har jeg også vundet stort set alle disse, så udfordrerne blev færre og færre. Det kloge havde nok været tidligt at lade sig tæske, så var det vel stoppet det....eller nej, måske ikke?

    T. Nielsen18-03-16 17:24

  • ★★★0

    Det ville have været et svaghedstegn, hvis du trak dig - så nok smart at du ikke gjorde det - og samtidig noget der kan ekspandere. Lidt en junglelov, hvor man skal lære hvordan de andre uskadeliggøres. Det var sjældent at jeg kom i direkte kampe, da jeg altid holdte hovedet koldt og ofte intimiderede eller fik manipulerede mig ud af situationerne. Hvis ikke, gik jeg heldigvis til kampsport og tog den derfra. Provinsen er sgu et dejligt sted...

     

    Dolphinfriendly18-03-16 17:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen