Sangeren bag den næste Bond-sang er formentlig fundet

Meget tyder på, at den 18-årige superstjerne Billie Eilish skal synge titelsangen til "No Time to Die".

Det kom for nylig frem, at Hans Zimmer havde overtaget Dan Romers ("Beasts of No Nation", "Maniac") rolle som komponist på den næste James Bond-film: "No Time to Die". Årsagen var ifølge Variety en gedigen klassiker: "kreative uoverensstemmeler".

Men det er stadig ikke blevet annonceret, hvem der skal synge filmens titelsang. Der har før floreret rygter om, at Adele, som vandt en Oscar for sin sang til "Skyfall", ville vende tilbage bag mikrofonen.

Men forleden rapporterede en stor James Bond-fanside, at Billie Eilish var blevet hyret til at fremføre den nyeste Bond-sang.

Kort tid senere postede Eilish en række billeder af kendte Bond-babes på sin Instagram-profil, og nu har selv et af verdens største nyhedsmedier på filmfronten, Variety, omtalt rygterne.

Eilish er blot 18 år gammel og ville blive den yngste "Bond-sanger" til dato, men hun er allerede blevet nomineret til seks Grammy-priser og hyldet for sin sangstemme og sine sangtekster, der ofte er lidt dystre – ligesom mange Bond-sange.

"No Time to Die" instrueres af Cary Fukunaga ("True Detective") og er den 25. Bond-film og angiveligt den sidste med Daniel Craig i rollen som Agent 007. Den udkommer i de danske biografer den 2. april.

OPDATERING: Siden vi bragte nyheden, har Billie Eilish bekræftet via de sociale medier, at hun både skriver og synger titelsangen til "No Time to Die".

Kommentarer

Sangeren bag den næste Bond-sang er formentlig fundet

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen