Trailer: Trailer til det danske terrordrama om angrebet på Krudttønden

I filmen finder man Lars Brygmann som den dræbte filmmand, Finn, og Nikolaj Coster-Waldau som AKS-betjenten Rico.

Sidste år blev det annonceret, at Ole Christian Madsen ("Nordkraft", "Flammen & Citronen") havde afsluttet optagelserne til sin næste film, der er inspireret af de virkelige hændelser omkring terrorangrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. Nu er første trailer så kommet og kan ses herunder.

På rollelisten er bl.a. Lars Brygmann i rollen som den dræbte filmmand, Finn, samt Nikolaj Coster-Waldau i rollen som AKS-betjenten Rico.

I det isnende kolde Europa er folk ved at komme videre efter det chokerende terrorangreb på Charlie Hebdo tidligere på vinteren, men i København har den prøveløsladte kriminelle Omar sine egne planer. Filmmanden Finn, den jødiske vagtmand Dan og den nedslidte aktionsstyrkebetjent Rico lever deres forskellige liv uden at vide, at de inden længe vil have krydset Omars spor i en fatal og skelsættende nat.

"Krudttønden" har premiere 5. marts.

Kommentarer

Trailer til det danske terrordrama om angrebet på Krudttønden

  • ★★★★2

    Så fordi, der IKKE døde så mange - kan man lave den, allerede, nu?

    Fatter ikke - hvorfor en film om dette.

    Gasivodo21-01-20 23:54

  • ★★0

    Det er vel det, der gør, at man skal ind og se filmen. Det tog nordmændene 7 år, før de lavede en film om Utøya. Os fem år. 

    Jeg regner da stærkt med, at der er velsignelse fra familiens bagland til at lave denne her film, så hvis de vurderer, at det er i orden, så må vi som minimum kunne acceptere det også. 

    The Paki Don22-01-20 08:31

  • ★★★★0

    Det er fint. Bliver interessant at se, hvorledes man vil behandle baggrund og problematikker, for selvfølgelig åbner begivenheden op for en ladeport af følelser og efterfølgende kritik.

    Bruce22-01-20 08:35

  • ★★★★★★0

    Det kan hurtigt blive en problematisk film, hvor enten højrefløjen (kan man allerede høre DF klage over filmstøtten eller lignende?) vil klage og kritisere eller venstrefløjen ditto. Den ser så i øvrigt ret kompetent ud. 

    T. Nielsen22-01-20 08:45

  • ★★★★0

    Jep, der er åben for det muntre køkken fra begge sider :)  

    Bruce22-01-20 10:25

  • ★★★★★★0

    Jep, der er åben for det muntre køkken fra begge sider :)  

    Bestemt! Men spændende om den tør virke ærlig, eller om den pakker tingene ind i pænt papir, for at ingen skal føle sig stødt. Støder den ingen, tror jeg godt jeg tør påstå den har fejler?

    T. Nielsen22-01-20 10:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen