Trailer: Første actionfyldte trailer til ny "Flygtningen"-serie med Kiefer Sutherland

Traileren byder på biljagter, eksplosioner og en mand på flugt – men ingen enarmet mand.

For nylig rapporterede vi, at der er et film-remake på vej af "The Fugitive" (på dansk: "Flygtningen"), som instrueres af manden bag "From Hell", Albert Hughes.

Samtidig har streaming-tjenesten Quibi produceret en ny tv-serie baseret på den oprindelige "The Fugitive"-tv-serie fra 1960'erne, hvori lægen Richard Kimble bliver fejlagtigt dømt for mordet på sin egen hustru og dernæst flygter fra ordensmagten og forsøger at finde den rigtige, enarmede forbryder.

Der lader dog ikke til at være nogen enarmede slyngler med i den nye "The Fugitive"-serie, hvori Boyd Holbrook (som Moovy TV interviewede i 2018 i forbindelse med premieren på "The Predator") spiller menigmanden Mike Ferro, der uretmæssigt bliver beskyldt for at stå bag et terrorangreb på Los Angeles' metro.

Lige i hælene har han detektiven Clay Bryce, der spilles af Kiefer Sutherland. Serien vil tage hånd om aktuelle emner som terrorisme og fake news.

Quibi er en helt ny, amerikansk streaming-tjeneste, som udgiver alle deres serier i små afsnit à sølle 10 minutter (eller færre). Målet er at udgive tre timers nyt materiale om dagen på tjenesten.

"The Fugitive" udkommer på Quibi i april, men det er uvist, om serien også finder en dansk streaming-distributør.

Kommentarer

Første actionfyldte trailer til ny "Flygtningen"-serie med Kiefer Sutherland

  • ★★★★★1

    Quibi er en helt ny, amerikansk streaming-tjeneste, som udgiver alle deres serier i små afsnit à sølle 10 minutter (eller færre).

    What 

    Lars! 5-02-20 11:26

  • ★★★★★0

    What 

    Yup. Lyder helt underligt Instagram-agtigt.

    The Insider 5-02-20 11:48

  • ★★★★0

    10 minutter er også max med et afsnit med Kiefer Sutherland, når man skal anstrenge sig for at finde ud af, om lyden virker på ens TV eller ej.

    Bruce 5-02-20 12:51

  • 0

    Så hellere en sæson mere af 24 med Kiefer tilbage i førersædet

    PatrickJane 5-02-20 13:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen