Trailer: Se traileren til "Nuclear Now" – Oliver Stones dokumentar om atomkraft

Den kontroversielle filmmager kaster sig over endnu et sprængfarligt emne.

Den efterhånden 76-årige filminstruktør Oliver Stone er vant til kontroverser.

Igennem sin glorværdige karriere har Stone kastet sig over omstridte og ømtålelige emner som snigmordet på John F. Kennedy, Vietnam-krigen, Richard Nixons præsidentskab og Edward Snowdens afsløring af USA's overvågningsprogrammer.

Moovy har tidligere interviewet Stone om netop "Snowden", og vi har desuden lavet et dybdeborende indslag om mandens Oscar-belønnede storfilm, "JFK":

Se også: Moovy TV møder Oliver Stone!

Se også: Moovy TV: Bag om mesterværket "JFK" med Oliver Stone & Co.!

Nu har vi så fået traileren til Stones næste film, "Nuclear Now", som også tager hånd om et ekstremt omdiskuteret emne: atomkraft.

Stone er selv stor fortaler for udnyttelsen af atomenergi, som både har talstærke modstandere og forsvarere. Hvis processen går gnidningsfrit, så er det en meget effektiv og miljøvenlig måde at generere energi på – men hvis det går galt, såsom på Chernobyl-kraftværket i 1986 eller på Fukushima-kraftværket i 2011, så er konsekvenserne enorme.

"Nuclear Now", som i en periode blot gik under navnet "Nuclear", kan også opleves i morgen på CPH:DOX, hvor den vises på Bremen Teater i København, før Stone selv tropper op på lærredet via Zoom og debatterer sin nyeste dokumentar.

"Nuclear Now" udkommer desuden i udvalgte amerikanske biografer i slut-april, og den bliver formentlig tilgængelig kort tid derefter på VOD. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Se traileren til "Nuclear Now" – Oliver Stones dokumentar om atomkraft

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen