Trailer: Amy Adams og Patrick Dempsey vender tilbage i fortryllende trailer til Disneys "Disenchanted"

Fortsættelsen til Disney-hittet "Enchanted" fra 2007 lander snart på Disney+.

Disney har længe haft en efterfølger til det romantiske eventyrhit "Enchanted" – eller "Fortryllet" på dansk – i støbeskeen,  og nu har vi så endelig fået den første rigtige smagsprøve på løjerne i "Disenchanted".

Her vender Amy Adams tilbage i hovedrollen som prinsessen Giselle, og hun får bl.a. selskab af Patrick Dempsey, der også gør comeback i rollen som Giselles udkårne, Robert.

Se også: Havet er skønt i første trailer til Disneys "Den lille havfrue"

Filmen foregår 15 år efter begivenhederne i "Enchanted". Her er Giselle og hendes lille familie netop flyttet til forstaden Monroeville for at starte på en frisk. Byen ledes af den skurkagtige Malvina (Maya Rudolph), som ser sig sur på Giselle, hvilket bliver begyndelsen på et eventyr, hvori vores prinsesse i et kapløb med tiden skal redde sin familie og kongeriget Andalasia fra Malvinas onde kræfter.

"Disenchanted" udkommer eksklusivt på Disney+ den 24. november, og den farvestrålende trailer kan ses her:

Kommentarer

Amy Adams og Patrick Dempsey vender tilbage i fortryllende trailer til Disneys "Disenchanted"

  • ★★★★0

    Evil Stepmother Gisele, det ser herligt ud og fedt at Amy Adams også kan få lov at lege lidt med rollen på en anden måde. James Marsden er stadigvæk då ekstrem flamboyant som i den første film, jeg glæder mig sku til igen at besøge dette univers.

    Elwood10-09-22 20:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen