Trailer: Årets Sundance-hit "The Farewell" byder på kinesisk kultur

"The Farewell" er distribueret af A24 og har skuespilleren Nora "Awkwafina" Lum i hovedrollen.

Produktions- og distributionsselskabet A24 har etableret sig som tidens største fortaler for de mere skæve film og små indie-perler. De har blandt andet nydt stor succes med Oscar-slugeren "Moonlight" og biografhits som "Lady Bird" og "Hereditary". Nu ligner det, at de kan tilføje endnu en perle til rækken med Sundance-hittet "The Farewell".

"The Farewell" omhandler den amerikansk-kinesiske pige Billi og hendes familie, der rejser hjem til Kina, da de opdager, at bedstemoren har fået kræft. Ifølge kinesisk tradition er det dog bedst, at bedstemoren ikke får at vide, at hun har en sygdom, så hun kan nyde sin sidste tid uden bekymringer. Det sætter Billis værdier på prøve, da hun mener, at familiens matriark skal have chancen for at sige ordentligt farvel. 

Filmen, der er instrueret og skrevet af Lulu Wang, gik sin sejrsgang blandt kritikerne på årets Sundance-festival. I hovedrollen ses rapperen Awkwafina, der også har gjort sig som skuespiller i filmene "Ocean's 8" og "Crazy Rich Asians". 

"The Farewell" er endnu ikke sat til dansk biografpremiere, men du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Årets Sundance-hit "The Farewell" byder på kinesisk kultur

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen