Trailer: Beavis & Butt-Head er tilbage i første trailer til "Beavis and Butt-Head Do the Universe"

Først tager vi Amerika og derefter... universet!

Blot en lille måneds tid før filmens streaming-premiere på Paramount+ har vi omsider fået den første trailer til "Beavis and Butt-Head Do the Universe".

Mike Judges animationsfilm bygger videre på det snart 60-årige multitalents egen, ikoniske MTV-serie om det titulære makkerpar, som også optrådte på det store lærred i "Beavis and Butt-Head Do America" fra 1996.

Læs også: "Futurama" vækkes til live – igen igen

I den nye film bliver kammeraterne Beavis og Butt-Head (som Judge selv lægger stemme til) sendt ud i det ydre rum, hvor deres barnagtige opførsel tydeligvis clasher med NASA's ukuelige professionalisme.

Undervejs suges makkerparret ind i et sort hul, hvorved de slynges fra 90'erne til det Herrens år 2022 – og som Judge antydede tilbage i januar, så ser det ud til, at Beavis og Butt-Head også møder deres ældre jeger på deres nyeste eventyr.

Traileren lover, at "Beavis and Butt-Head Do the Universe" bliver den dummeste science fiction-film nogensinde. Vi finder ud af, om filmen lever op til det løfte, når den udkommer på Paramount+ den 23. juni. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Beavis & Butt-Head er tilbage i første trailer til "Beavis and Butt-Head Do the Universe"

 • 1

  Jeg ved godt at det betyder at jeg er gammel, men jeg glæder mig!

  jarlen 4-06-22 10:37

 • ★★★★1

  Haha ohh jeg håber den er go, stadigvæk et af mine farvorit afsnit er hvor de strander på en lille ø i et mall.

  Elwood 4-06-22 10:38

 • ★★★★0

  Jeg syntes ikke, at de var sjove i 90'erne, men konceptet om, at de kastes fra 90'erne ind i 20'erne, kan måske blive interessant...

  chandler75 4-06-22 11:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen