Trailer: Brandon Cronenberg går i sin fars fodspor med den grumme body-horror "Possessor"

Sønnen til David Cronenberg, der stod bag "Fluen" og Videodrome", har tydeligvis arvet sin fars evner til at portrættere det groteske.

David Cronenberg var kongen af body horror tilbage i 1980'erne, hvor film som "Fluen", "Videodrome", "Scanners" og "Dead Ringers" chokerede verden med deres grusomme påfund, der ofte involverede kroppen.

Mens Cronenberg senior har ladet til at have lagt horror på hylden, ser det dog ud til, at kultinstruktøren har fundet en sand, filmisk arving i sønnen Brandon Cronenberg. Brandon fik sin debut med sci-fi gyseren "Antiviral" fra 2012, og nu er han klar med "Possessor", der allerede har skabt sig noget af et ry.

ULTRAVOLDELIG OG ULTRAGOD

"Possessor" er endnu en sci-fi-gyser fra Brandon Cronenbergs side. Filmen omhandler en lejemorder, der via moderne teknologi kan trænge ind i andres bevidsthed og få dem til at udføre mord. Men da en vært begynder at give igen og ikke lystrer lejemorderens befalinger, går det grueligt galt.

"Possessor" har allerede opbygget sig et ry som en ultravoldelig film udover det sædvanlige, som også skulle være en af årets bedste titler ifølge flere internationale kritikere.

I filmen ses blandt andet Andrea Riseborough ("Stalins død"), Christopher Abbott ("First Man"), Jennifer Jason Leigh ("The Hateful Eight") og Sean Bean ("The Martian"). Filmen får premiere i USA 9. oktober, mens en dansk premieredato endnu er uvis. Du kan se traileren herunder:

Kommentarer

Brandon Cronenberg går i sin fars fodspor med den grumme body-horror "Possessor"

 • ★★★★★★0

  Gider godt.

  Zero Cool 6-09-20 13:11

 • 0

  Ser ikke trailers, men historien lyder fed! Mindes også, at Antiviral var en pæn gusten servering af den gode slags.

  ZimaBlue 7-09-20 16:35

 • 0

  Antiviral var nu godt nok fra 2012.

  Men den her ser fandeme fed ud. Næsten en horrorudgave af Inception.

  Nagash 7-09-20 23:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen