Trailer: Brendan Fraser medvirker i hårdtslående "Professionals"-trailer

Viaplay satser stort med hæsblæsende actionserie.

Flere og flere streamingtjenester markerer sig med produktioner på internationalt niveau, hvor nu også Viaplay for alvor gør sig bemærket. "Professionals" er et kommende bud på at imødekomme netop de ambitioner.

Actioneventyret begynder, da en satellit ejet af milliardæren Peter Swann (Brendan Fraser) på mistænkelig vis eksploderer. Swanns tanker ledes straks hen mod mulig industrispionage, og for at beskytte sit globale imperium hyrer han den tidligere kontraintelligensofficer Corbo (Tom Welling).

Corbo rekrutterer en gruppe dygtige lejesoldater til at hjælpe ham med at finde bagmændene bag eksplosionen, men det er en kamp mod tiden, for Swann har allerede en ny rumrejse planlagt – denne gang med mennesker ombord!

flere internationale projekter på vej

"'Professionals' er et actioneventyr med store Hollywood-stjerner som Brendan Fraser ('The Mummy') og Tom Welling ('Smallville'), hvilket passer perfekt til Viaplays allerede brede film- og serieudbud," fortæller Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer på NENT Group.

"Viaplay er størst på nordisk indhold, men vi har ambitioner om at satse mere på egenproducerede internationale serier og har allerede nu flere spændende projekter under udvikling."

"Professionals" består af ti afsnit og får premiere i hele Norden 23. november 2020. Se traileren nedenfor:

Kommentarer

Brendan Fraser medvirker i hårdtslående "Professionals"-trailer

 • 0

  Det er godt at se han er begyndt at få roller igen. Han var var også god som fængselsbetjent i The Affair.

  Hov for fanden, og Tom Welling også. Kunne sgu slet ikke kende ham. Der er dælme sket noget siden Smallville 

  Nagash24-10-20 14:55

 • ★★0

  Men hvorfor er han stadig så tyk?

  Gasivodo25-10-20 03:00

 • 0

  Men hvorfor er han stadig så tyk?

  Ikke alle bevarer sig figur fra sine unge dage. Og med så få roller han har haft, så har han næppe råd til er personlig træner som de typiske 40+ årige Hollywood-stjerner har, for at holde formen. 

  Nagash25-10-20 10:26

 • ★★★★★0

  Ikke alle bevarer sig figur fra sine unge dage. Og med så få roller han har haft, så har han næppe råd til er personlig træner som de typiske 40+ årige Hollywood-stjerner har, for at holde formen. 

  Han har også udtalt, at hans krop er mere eller mindre ødelagt af stunts og træning i forbindelse med bl.a. Mummy-filmene og at han brugte år på hospitalet, for at komme i nogenlunde fornuftig stand igen.

  De skader plager ham stadig og så har der vist været en del problemer i privatlivet, som fik ham til at brage ned med en depression, så han var væk fra offentligheden i en lang periode.

  Så det er sikkert både mentalt og fysisk, at han ikke kan ramme sin kampvægt fra 20 år siden.

  Bruno25-10-20 10:40

 • ★★★★0

  Hvis man har lyst til at finde ud af, hvad som reelt er sket med ham gennem årene kan det her interview anbefales, det forklare hans situation, ting har ikke været nemt for ham.

  Link

  Elwood25-10-20 11:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen