Trailer: Buzz fra "Toy Story" er tilbage i Pixars "Lightyear" - se den første trailer!

"Mod det uendelige univers!"  Filmen bliver en oprindelseshistorie, hvor Captain America himself, Chris Evans, lægger stemme til Buzz.

Sidste år løftede Pixar sløret for en kommende animationsfilm om selveste Buzz Lightyear fra den populære "Toy Story"-saga, og nu er den første trailer omsider blevet affyret.

Filmen fortæller forhistorien om det virkelige menneske, der inspirerede det elskede space ranger-legetøj fra de succesfulde Pixar-film.

Se også: En teenager ser rødt i første trailer til Pixars "Turning Red"

Det er "Captain America"-stjernen Chris Evans, der lægger original stemme til den rigtige Buzz, og "Lightyear" skydes afsted i biograferne den 16. juni 2022.

Se traileren, der passende ledsages af David Bowie-klassikeren "Starman", her: 

Kommentarer

Buzz fra "Toy Story" er tilbage i Pixars "Lightyear" - se den første trailer!

 • ★★★★0

  Elsker internettet der er gået amok med at prøve at connecte det til Toy Story Universet, hvilket ikke ville give mening hvis det var da det så ville indikere de allerede havde stor spaceflights og aliens, som vi så blot ikke høre om i Toy Story, som insturktøren af den har sagt, den slutter ikke med at man ser Andy sidde i en biograf og spise popcorn.

  Det er en film baseret på det fiktive menneske der inspirede Buzz Lightyear, men det har ingen forb. historiemæssigt i forhold til Andy.

  Men for dælen Internettet har det sjovt med diverse teorier, hvor de prøver at forbinde det til Toy Story filmenes timeline :)

  Men når det så er sagt så er det dælme en weird i'de.

  Elwood28-10-21 09:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen