Trailer: Chip & Chap er tilbage som Nøddepatruljen i traileren til "Chip 'n' Dale: Rescue Rangers"

De legendariske jordegern er klar på et spritnyt eventyr i Disneys kommende live-action-film.

Anders Ands gamle plageånder, Chip & Chap, vender snart tilbage som detektiverne fra animationsserien "Nøddepatruljen" – eller "Chip 'n' Dale: Rescue Rangers" – der ad flere omgange har indgået i "Disney Sjov" på DR.

Serien kastede 65 afsnit af sig back in the day, men nu vækkes det charmerende univers snart til live igen i en kommende live-action-film til Disney+.

Se også: Chip & Chap er tilbage i ny Disney-serie – se introen!

I den nye meta-film lever de to jordegern blandt mennesker og animerede karakterer i nutidens Los Angeles – mange år efter at parrets populære serie, "Nøddepatruljen", stoppede. Chip er stadig en todimensionel figur, mens Chap har fået en CGI-opgradering.

Den dymamiske duo er gledet fra hinanden, men må endnu en gang slå pjalterne sammen og genoplive Nøddepatruljen, da en af deres gamle venner forsvinder. Det bliver startskuddet til et forrygende og hæsblæsende eventyr i bestræbelserne på at redde Chip & Chaps fælles ven.

"Chip 'n' Dale: Rescue Rangers" udkommer på Disney+ den 20. maj, og du kan se traileren her:

Kommentarer

Chip & Chap er tilbage som Nøddepatruljen i traileren til "Chip 'n' Dale: Rescue Rangers"

 • ★★★★0

  Argg kan vi ikke stoppe med ordet Meta, har vi ikke andet ord vi kan bruge :)

  ordet får mig blot til at tænke på en hvis Mark.

  Med det sagt synes det her ser ret sjovt ud, og med The Lonely Island på projektet tror jeg på det kan blive rigtig godt, og ikke blot ende som en stor reklamesøjle som den nyeste Space Jam var.

  Morede mig en del over Beowulf joken.

  Elwood15-02-22 19:04

 • ★★★★0

  Jeg er på! Det ser overraskende sjovt ud.

  Kruse15-02-22 19:13

 • ★★★★★1

  Ja, det er da en forbavsende spændende præmis – jeg havde helt overset, at Lonely Island var med om bord.

  The Insider15-02-22 19:20

 • ★★★★1

  Ja, det er da en forbavsende spændende præmis – jeg havde helt overset, at Lonely Island var med om bord.

  Nu hvor “Popstar: Never Stop Never Stopping” ikke blev den kæmpe publikumssucces den fortjente at blive, så kan dette være projektet der forhåbentligt giver The Lonely Island nye filmmuligheder.

  Kruse15-02-22 19:28

 • ★★★★★0

  Da jeg læste at den skulle være "meta", må jeg indrømme at jeg gav et dybt suk fra mig. Jeg er træt af film som kommenterer på sig selv som det gøres i seneste Matrix- og Spider-Man-film. Kan vi ikke bare få film som er komfortable med at være i deres egne universer uden at måtte forsøge på at se på sig selv fra publikums perspektiv... Men så var traileren overraskende sjov, og at Chip er 2D, og Chap er 3D, det er ganske sjovt i sig selv. Det her kunne faktisk blive fornøjeligt. 

  Lars!15-02-22 19:32

 • ★★★★★0

  Nu hvor “Popstar: Never Stop Never Stopping” ikke blev den kæmpe publikumssucces den fortjente at blive, så kan dette være projektet der forhåbentligt giver The Lonely Island nye filmmuligheder.

  Agreed! Eeeeeeelsker "Popstar" – havde den som #20 på min liste over 10'enes bedste film og har nok også set den små 10 gange :-D Der er jo trods alt ikke nogen plomberede tv-serier på reolen, der kalder på mig i stedet...

  The Insider15-02-22 19:43

 • ★★★★★★0

  CGI Surgery:-D

  T. Nielsen15-02-22 19:57

 • 0

  Jeg er sgu ret optimistisk på denne her films vegne! Ser ud til, at en masse kærlighed er kastet ind i projeket og det smitter af på slutresultatet! :-)

  The Paki Don15-02-22 20:43

 • ★★★★★★0

  Chipn’Dales goes - Who Framed

  Wayne16-02-22 00:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen