Trailer: Cowabunga! Ny actionfyldt trailer til "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"

Jackie Chan spiller Splinter i det nyeste filmeventyr om de heroiske, muterede skildpadder.

Den efterhånden syvende(!) biograffilm om Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo – de såkaldte Teenage Mutant Ninja Turtles – udkommer om et par måneder: "Teenage Muntant Ninja Turtles: Mutant Mayhem".

Og Paramount Pictures har netop frigivet en ny trailer til det actionfyldte og stjernespækkede animationseventyr, som bl.a. lader os høre Jackie Chan i aktion i rollen som ninjaskildpaddernes læremester, kæmperotten Splinter.

Filmen har ikke nogen direkte tilknytning til de forrige film eller serier om det grønne firkløver, og den fokuserer på paddernes yngre år som relativt nybagte teenagere.

Se også: Afstemning: Bedste "Teenage Mutant Ninja Turtles"-film?

I lydstudiet finder vi stjernefrø som Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo), Brady Noon (Raphael) og Ayo Edebiri (April O'Neil) samt stjerner som Jackie Chan (Splinter), Paul Rudd (Mondo Gecko), John Cena (Rocksteady), Ice Cube (Superfly) og Rose Byrne (Leatherhead).

Seth Rogen producerer filmen og lægger derudover stemme til det muterede vortesvin Bebop. Filmen instrueres af Jeff Rowe og Kyler Spears, som begge arbejdede på den kritikerroste, Oscar-nominerede animationsfilm "The Mitchells vs. The Machines" fra 2021.

Manuskriptet skrives af Brendan O'Brien, som bl.a. skrev de to "Bad Neighbours"-komedier. "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" kravler ud af kloakken og ind i de danske biografsale den 3. august.

Se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Cowabunga! Ny actionfyldt trailer til "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen