Trailer: Daniel Radcliffe er Weird Al Yankovic i første trailer til "Weird: The Al Yankovic Story"

Den kommende biopic er spækket med humor og harmonikaer.

Til efteråret får vi omsider en spillefilm om en af nyere musikhistories absolut største kunstnere: 'Weird Al' Yankovic.

Og nu har Yankovic selv frigivet den første teaser til "Weird: The Al Yankovic Story" på sin egen YouTube-kanal, og det skægge smugkig kan også ses herunder.

Det er selveste Daniel Radcliffe, som spiller Yankovic i filmen, der ifølge den officielle synopsis vil udforske "samtlige facetter af Yankovics liv – fra hans tidlige berømmelse takket være hits som 'Eat It' og 'Like a Surgeon' over hans kendisaffærer til hans berygtede, fordærvede livsstil."

Læs også: Efter blot 18 dages optagelser: Weird Al Yankovic-filmen er i kassen

Yankovic har desuden selv udtalt: "Jeg er henrykt over, at Daniel Radcliffe skal spille mig. Jeg tvivler ikke på, at det er denne rolle, som fremtidige generationer vil huske ham for."

Yankovic har i øvrigt selv skrevet manuskriptet til filmen sammen sammen med dens instruktør, Eric Appel. Appel har bl.a. instrueret afsnit af komedieserien "Brooklyn Nine-Nine" og sketches på det humoristiske website Funny Or Die.

Ud over Radcliffe medvirker bl.a. Evan Rachel Wood ("Westworld"), som portrætterer selveste popdronningen Madonna, mens rollerne som Yankovics mor og far spilles af hhv. Julianne Nicholson ("Mare of Easttown") og Toby Huss ("Copshop").

"Weird: The Al Yankovic Story" udkommer til efteråret på streamingplatformen The Roku Channel. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Daniel Radcliffe er Weird Al Yankovic i første trailer til "Weird: The Al Yankovic Story"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen