Trailer: Den unge Zlatan (Trailer)

Gennem sjældne optagelser følger vi den unge spillers vej fra ghettoen til superstjerne på den internationale fodboldhimmel. Filmen er med helt tæt på i de afgørende år fra hans debut hos Malmö FF i 1999 gennem de konfliktfyldte år hos Ajax Amsterdam og op til hans endelige gennembrud hos Juventus i 2005. "Den unge Zlatan" er historien om et ungt talent, der lever under konstant pres; fra holdspillere, der synes, han kun spiller for sig selv, til managers, som sender ham på bænken, og fra hans far, der fortæller sin 18-årige søn, at "Du er ingenting. Du er intet, hvis ikke du lykkes internationalt."

Fordi instruktørerne havde adgang til Zlatan, inden han blev en legende, giver filmen det måske mest ærlige glimt af, hvem den meget gådefulde fodboldstjerne er som menneske – bag den mur af privathed, han efterfølgende har bygget op omkring sig. Premiere 1. juni.

Kommentarer

Den unge Zlatan (Trailer)

  • 0

    Hvis den følger hans livs historie som han har udgivet som bog, tror jeg nu den kunne være rigtig god som film også :) hvert fald en rigtig god bog han har fået skrevet ned.

    Geekalot15-03-16 12:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen