Trailer: Depp og Whitaker skal finde Tupac og Biggies drabsmænd i "City of Lies"

Johnny Depp og Forest Whitaker efterforsker i 1997 drabene på to af historiens mest populære rappere.

Sidste år var den afdøde rapper Tupac "2Pac" Shakur omdrejningspunktet i biopic-filmen "All Eyez on Me", og i år kommer han igen til at spille en central rolle i en film. I "City of Lies" prøver en betjent og journalist nemlig at opklare, hvem der slog Tupac og rivalrapperen Biggie "Notorious B.I.G." Smalls ihjel.

"City of Lies" handler om LAPD-betjenten Russell Poole, der stod for efterforskningen af det berømte mord på Biggie Smalls aka Notorious B.I.G. i midten af 1990'erne. Mordet blev senere kædet sammen med drabet på det rivaliserende rapikon, Tupac Shakur, og med hjælp fra journalisten Jack Jackson må de to herrer prøve at opklare sagen. En efterforskning, hvor de må stå ansigt til ansigt med en konspiratorisk politistab i Los Angeles, som i sidste ende får store konsekvenser for dem begge.

Johnny Depp spiller hovedrollen som betjenten Russell Poole, mens Forest Whitaker spiller journalisten Jack Jackson.

"City of Lies" er instrueret af Brad Furman, der brød igennem med "The Lincoln Lawyer" i 2011, og er baseret på Randall Sullivans bog "Labyrinth".

Filmen er sat til amerikansk premiere 7. september, men det vides ikke, om den kommer i dansk biografdistribution. Du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Depp og Whitaker skal finde Tupac og Biggies drabsmænd i "City of Lies"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen