Trailer: Depp vs. Heard – blot fire måneder(!) efter retssagen kommer filmatiseringen

Så er der godt nyt til gossipglade filmentusiaster.

Det er bestemt ikke usædvanligt, at Hollywood hurtigt søsætter produktioner om virkelige katastrofer, slagsmål og andre begivenheder, således at filmene kan udnytte emnets aktualitet og nyhedsværdi til at score nogle ekstra gysser.

Men det er alligevel slående, at den amerikanske streamingplatform Tubi (som ejes af Rupert Murdochs Fox Corporation) allerede har produceret en film om retssalsopgøret mellem skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard, som sluttede for blot fire måneder siden – den 1. juni – efter seks ugers vilde vidneforklaringer.

"Hot Take: The Depp/Heard Trial" er faktisk netop udkommet i dag på Tubi, som i skrivende stund ikke er tilgængelig i Danmark. Traileren kan dog ses herunder.

Læs også: Johnny Depp fyret fra "Fantastic Beasts 3" efter tabt retssag

Bruddet mellem Depp og Heard, som var gift i perioden 2015-2017, og dets efterspil har fået sladderblade til at gå i selvsving i årevis, og retssagen bjergtog millioner af seere verden over, som fulgte med via videooptagelser fra retslokalet.

Depp og Heards retsopgør blev kickstartet af førstnævnte, som anklagede sin ekskone for injurier i en avisartikel fra 2018, hvori Heard gennemgik flere påståede voldsepisoder mellem de to. Juryen endte med at bakke op om Depps anklager, og Heard blev pålagt at betale 15 mio. dollars til Depp i erstatning, mens Depp fik besked på at sende 2 mio. dollars den anden vej takket være ærekrænkende udtalelser i retslokalet. Heard har appelleret sin dom.

Det kommer under alle omstændigheder ikke som nogen overraskelse, at historien nu filmatiseres. Både folkene foran og bag kameraet på "Hot Take: The Depp/Heard Trial" er dog slet ikke i nærheden af at være lige så populære som Depp og Heard – instruktøren Sara Lohman er totalt ukendt, mens manuskriptforfatteren, Guy Nicolucci, bl.a. arbejdede på Conan O'Briens hedengangne talkshow.

Depp og Heard spilles af hhv. Mark Hapka og Megan Davis. Davis spillede en stripper i et afsnit af "Bones", mens Hapka optræder i godt 500 afsnit af "Horton-sagaen". Han er i øvrigt næsten 20 år yngre end Depp.

Hvorom alting er, så ved vi desværre ikke, om danskere med hang til både sladder og retsdramaer får adgang til "Hot Take: The Depp/Heard Trial". Men mon ikke filmens ekstremt kontroversielle omdrejningspunkt gør, at den udkommer her, der og alle vegne en skønne dag? Traileren kan ses her:

Kommentarer

Depp vs. Heard – blot fire måneder(!) efter retssagen kommer filmatiseringen

 • 0

  "Men mon ikke filmens ekstremt kontroversielle omdrejningspunkt gør, at den udkommer her, der og alle vegne en skønne dag?"

  Endnu en grund til at huske at slå låget ned, når du har været på toilet.

  ZimaBlue30-09-22 17:42

 • ★★★★★1

  "Men mon ikke filmens ekstremt kontroversielle omdrejningspunkt gør, at den udkommer her, der og alle vegne en skønne dag?"

  Endnu en grund til at huske at slå låget ned, når du har været på toilet.

  Haha, yes! :-D Det minder mig om det klassiske slogan i gamle cd-reklamer: "Kan købes overalt!" Jeg troede som barn, at det betød, at jeg kunne gå ind i enhver skoforretning eller bland-selv og få Mark Knopflers greatest hits!

  The Insider30-09-22 17:50

 • ★★★0

  Depp vs. Heard: XXX

  Essal 1-10-22 02:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen