Trailer: Dev Patel slagter monstre i ny trailer til David Lowerys "The Green Knight"

Manden bag "A Ghost Story" og "Peter og dragen" er snart klar med endnu et unikt filmeventyr.

Det er godt et år siden, at vi fik det første smugkig på David Lowerys kommende fantasy-film, "The Green Knight". På grund af coronapandemien blev filmen udskudt, og siden da har vi ikke hørt meget om dens videre skæbne. Indtil nu.

For det efterhånden ikoniske film- og distributionsselskab A24, som har udgivet masser af glimrende genrefilm de seneste år (såsom "Hereditary", "The Lighthouse", "Uncut Gems", "Green Room" og Lowerys egen "A Ghost Story"), har netop udgivet en ny, længere trailer til filmen, som fastslår, at den lykkeligvis er lige på trapperne.

Læs også: Ny "Red Sonja"-film finder sin Sonja

Filmen er baseret på en berømt Kong Arthur-legende, der blandt andet har inspireret Tolkiens forfatterskab og handler om Kong Arthurs uforsvarlige nevø, Sir Gawain. Gawain tager ud på en rejse for at bekæmpe den grønne ridder, et stort grønt væsen, men på hans færd må han bevise sit værd over for de mange mennesker og udfordringer, han møder på vejen.

I hovedrollen som Sir Gawain ses "Slumdog Millionaire"-stjernen Dev Patel, mens Sean Harris ("Mission: Impossble - Rogue Nation") spiller Kong Arthur. Derudover medvirker bl.a. Alicia Vikander, Joel Edgerton, Ralph Ineson og Barry Keoghan.

"The Green Knight" udkommer i de danske biografer den 19. august. Den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

Dev Patel slagter monstre i ny trailer til David Lowerys "The Green Knight"

 • ★★★★1

  Ser ganske fedt ud. Jeg var også ret vild med “A Ghost Story”, så jeg ser frem til denne. Dev Patel bliver også ved med at imponere.

  Kruse12-05-21 10:03

 • ★★★★★0

  Kæææææææææft, det ser godt ud.

  The Insider12-05-21 10:16

 • ★★★★★★0

  Ser ret vild ud!

  T. Nielsen12-05-21 10:24

 • ★★★★0

  Håber den er mere kunstnerisk som Ghost Story og mindre konventionel som Peter og dragen. 

  Men jeg sys også den ser god ud. 

  Babo12-05-21 14:15

 • 1

  Jeg er en sucker for Arthur-myten (og mytologi generelt), men der er meget få gode, seriøse Kong Arthur film. Dette kunne med lidt held blive en undtagelse.

  Blandt de bedre er der John Boorman's "Excalibur" der nok er den mest tro gengivelse af Arthur fortællingen jeg har set på film. Som film er den dog ret rodet og ujævn.

  Derudover kan man nævne "First Knight", bare for Sean Connery som Arthur, men den har en ret kedelig skurk og en fejlcastet Richard Gere som Lancelot.

  FilthyLuca12-05-21 18:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen