Trailer: "Die Hard" - den bedste julefortælling nogensinde?

Er "Die Hard" en julefilm? Ny trailer giver – måske – svaret!

Det er diskussionen, der dukker op jul efter jul – er "Die Hard" en julefilm eller ej? Også i Moovys afstemning om bedste julefilm igennem tiderne er bølgerne gået højt. Alligevel ligger fillmen pt. tæt på toppen af afstemningen.

Se også: Yippee ki-yay, motherfucker! - alle "Die Hard"-film anmeldt

Vi får nu måske mulighed for at komme lidt tættere på det endelige svar, idet 20th Century Fox har skruet en ny "munter" trailer til filmen sammen, der netop præsenterer den som alletiders julefortælling. Traileren kan ses herunder.

Samtidig har filmselskabet i forbindelse med filmens 30-års jubilæum udgivet en ny Blu-ray, hvor filmen er pakket ind i en særlig julesweater med påskriften "ho-ho-ho".

 

Kommentarer

"Die Hard" - den bedste julefortælling nogensinde?

 • ★★★2

  +1

  SÅ! ..er dette IKKE-dilemma vist blevet lagt i graven ;-)  

  Gasivodo19-12-18 19:19

 • ★★★★★0

  Egentlig ret sjovt når filmselskabet udgav filmen i sommerperioden, og slet ikke tænkte på den som en julefilm dengang. Det er et glimrende eksempel på, hvordan kultur kan have indflydelse på en films status igennem årene - lidt ala det faktum at The Wizard Of Oz også bliver anset af mange amerikanere som en julefilm, blot fordi den er blevet vist på TV i julen igennem en årrække (eller Ivanhoe herhjemme for den sags skyld). Die Hard er dog trods alt mere “julet” end de to eksempler =)

  David Lund20-12-18 11:31

 • ★★★1

  OK! Ren 'Mandela Effect'! ..ændrer "ting og sager" hvorledes? 

  ..hvis pøblen vil dét! Må 'Eliten' vel neje? (med stolt, bedrevidende stilhed Selvfølgelig)

  Gremlins er i øvrigt bedst 12 PM.

  KA KA! YAM-YAM?

  Gasivodo31-12-18 05:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen