Trailer: Død og dommedag gennemsyrer ny trailer til M. Night Shyamalans "Knock at the Cabin"

Dave Bautista og Rupert Grint forsøger at forhindre Jordens undergang.

Hvem vil du redde? Din egen familie – eller resten af menneskeheden? Dét svære og noget ejendommelige spørgsmål stiller "Knock at the Cabin", den næste film af den evigt gådefulde M. Night Shyamalan ("Den sjette sans", "Split").

Her møder vi en lille pige og hendes to fædre, som holder ferie i en afsides hytte, da huset pludselig invaderes af fire fremmede, der påstår, at hvis ikke én af familiens tre medlemmer bliver ofret, så vil resten af menneskeheden blive udryddet i en global katastrofe.

Det lyder i allerhøjeste grad som en film skrevet og instrueret af Shyamalan, som har et noget broget CV, der ud over de førnævnte titler også består af film som "Glass", "Old", "The Happening" og "Signs".

Læs også: Haley Joel Osment er frisk på "Den sjette sans 2"

Og den nyeste trailer til "Knock at the Cabin" (ovenpå den første intense teaser fra oktober) understreger, at selvom hovedparten af filmen udfolder sig i én hytte, så er der ikke sparet på det dramatiske blus.

Filmen er baseret på Paul Tremblays gyserroman af samme navn, og Shyamalan har skrevet manuskriptet sammen med det relativt ukendte makkerpar Michael Sherman og Steve Desmond.

Foran kameraet finder vi skuespillere som Dave Bautista ("Dune") og Rupert Grint (Ron i "Harry Potter"-filmene), mens "Hamilton"-stjernen Jonathan Groff spiller den ene far. "Knock at the Cabin" skyder dommedag i gang den 9. marts, og den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

Død og dommedag gennemsyrer ny trailer til M. Night Shyamalans "Knock at the Cabin"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen