Trailer: Donnie Yen går i Bruce Lees fodspor med "Enter the Fat Dragon"

Året er 2020, og fatsuits er stadigvæk aktuelt!

Den kinesiske kampsportsmester Donnie Yen er mest kendt for sin hovedrolle i "Ip Man"-filmene, mens skuespillerens internationale gennembrud skete, da han medvirkede som force sensitive kriger i "Rogue One: A Star Wars Story".

Sidenhen er der blevet sparket røv i blandt andet "xXx: Return of Xander Cage" og senere på året i Disneys kommende live-action-udgave af "Mulan". Men i mellemtiden har Donnie Yen også haft tid til at lave et af de mere kulørte indslag i karrieren: Iført godt gammeldags fatsuit går han i Bruce Lees fodspor og deler håndmadder ud i flæng.

"Enter the Fat Dragon" omhandler den tidligere superbetjent Fallon Zhu, der efter at have skiftet gaden ud med kontoret har taget en del kilo på kroppen og mistet gejsten. Ved et tilfælde må han dog genfinde formen, da et mystisk mord skal opklares.

IKKE DEN FØRSTE "FAT DRAGON"

2020-udgaven af "Enter the Fat Dragon" er dog ikke den første film med titlen, som parodierer Bruce Lees "Way of the Dragon" fra 1972. Som del af en række af bruceploitation-film lavede Sammo Hung også en udgave i 1978.

Instruktøren af Donnie Yen-versionen, Kenji Tanigaki, udtaler dog, at der ikke er tale om et remake af Hungs film, men at de blot deler den samme titel.

En international premieredato er endnu ikke fastsat, men traileren til "Enter the Fat Dragon" kan ses herunder:

Kommentarer

Donnie Yen går i Bruce Lees fodspor med "Enter the Fat Dragon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen