Trailer: Dwayne Johnson ligner en ond Thor i ny "Black Adam"-trailer

Der er masser af thunder, men ikke så meget love i den nye trailer til DC-storfilmen.

I forbindelse med årets Comic-Con har vi fået en splinterny trailer til DC's næste store satsning, "Black Adam", som har Dwayne 'The Rock' Johnson i titelrollen. Traileren kan ses herunder.

I DCs tegneserieunivers, der selvfølgelig også tæller helte som Superman og Batman, blev Black Adam i sin tid introduceret som en superskurk – et oldgammelt, ægyptisk muskelbundt, som i øvrigt er Shazams ærkefjende.

Black Adam har dog også optrådt som antihelt i DCs hæfter, og mon ikke Johnson nok en gang spiller en olm, men retskaffen helt à la Luke Hobbs i "Fast & Furious"-filmene?

Læs også: Dwayne Johnson står fast: Vil ikke medvirke i "Fast & Furious 10"

I den nyeste trailer ligner Black Adam da også en klassisk, forpint (super)antihelt, der vågner efter 5.000 års dvale og derefter går i kødet på alt og alle omkring sig, fordi han har opbygget en hulens masse indestængt vrede over fem årtusinder – måske fordi ingen vækkede ham i 2012 og inviterede ham i biffen for at se "Battleship"?

Hvorom alting er, så dukker også Pierce Brosnan ("Die Another Day"), Sarah Shami ("Sex/Life") og Aldis Hodge ("Star Trek: Short Treks - Calypso") op foran kameraet – og Viola Davis ("Fences") gentager rollen som den nådesløse chef for "Suicide Squad"-teamet, som hun har spillet i flere DC-film.

"Black Adam" får dansk biografpremiere 20. oktober 2022. Den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Dwayne Johnson ligner en ond Thor i ny "Black Adam"-trailer

 • ★★★★1

  Pierce Brosnan som Dr. Fate er nok det jeg er mest spændt på, så cool en karakter, og ellers så tænekr jeg blot det blir fin pop korns film, self. med en lang sekvens hvor Black Adam i 3. act  lige skal monolog en halv times tid om sin Family.

  Elwood24-07-22 21:06

 • ★★★0

  Ser desværre lidt generel ud, men skal da ses på streaming engang.

  Obs: 5000 år er vist ikke lig 5 årtier :)

  Gormanden25-07-22 00:51

 • ★★★★★0

  Obs: 5000 år er ikke lig 5 årtier :)

  Duuuude, har du ikke læst tegneserien? Det er Beatles’ opløsning, der får ham ud af hi og opbygger hans tøjlesløse vrede! 

  The Insider25-07-22 00:42

 • ★★★1

  Duuuude, har du ikke læst tegneserien? Det er Beatles’ opløsning, der får ham ud af hi og opbygger hans tøjlesløse vrede! 

  Fin forklaring, så rester jeg min case ;)

  Gormanden25-07-22 00:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen