Trailer: En grum gyserlegende vender tilbage i ny "Candyman"-trailer

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Can-- aaaaaaaarrgh!

Om et par måneder vender et ægte gyserikon omsider tilbage på det store lærred efter adskillige udskydelser: den morderiske kraftkarl med kloen, Candyman.

Og Universal har netop frigivet en splinterny, skrækindjagende trailer til den nye "Candyman", som både er et reboot og en slags fortsættelse til den oprindelige "Candyman" fra 1992.

"Candyman" er historien om et boligområde i Chicago, hvor myten om en overnaturlig morder lever blandt områdets beboere. Siger du hans navn fem gange, så dukker han op – og slår dig ihjel.

Se også: Se den animerede prequel til det nye "Candyman"-remake

I den oprindelige "Candyman" fra 1992 var boligområdet en trøstesløs ghetto i Chicagos yderområder, men selvsamme område er nu i den nye "Candyman"-film blevet byfornyet til ukendelighed, og området er i stedet beboet af velhavende og succesfulde mennesker – men den gruopvækkende Candyman er der tilsyneladende stadig.

Den nye "Candyman" instrueres af Nia DaCosta, mens "Get Out"-instruktøren Jordan Peele er med om bord som producer og manuskriptforfatter. Filmen har dansk biografpremiere den 26. august, og den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

En grum gyserlegende vender tilbage i ny "Candyman"-trailer

  • ★★★★★★0

    Glæder mig til spin-off’en “My Girl Lollipop”.

    T. Nielsen23-06-21 23:03

  • ★★★★1

    Jeg glæder mig så meget til den her alt jeg har set ser fantastisk ud, og den oprindelig film var en af den tids bedste i genren, fordi turde være anderledes.

    Elwood23-06-21 23:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen