Trailer: Enden er nær i første kig på "Maze Runner: Dødskuren"

20th Century Fox har udgivet den første trailer til actionfilmen "Maze Runner: Dødskuren", der er den tredje film i "Maze Runner"-franchisen. Samtidig er filmen det afsluttende kapitel i føjletonen, som er baseret på young adult-bogserien af forfatter James Dashner og begyndte med "The Maze Runner" fra 2014.

Den nye film fortsætter, hvor "Maze Runner: Infernoet" slap. Thomas (Dylan O'Brien) og hans venner forsøger ihærdigt at finde en kur mod den zombie-lignende sygdom, der plager verden. For at redde hvad der er tilbage, må de drage på en dødsensfarlig mission til den legendariske Last City-labyrint og tage kampen op med WCKD-organisationen. Det sidste, afgørende opgør venter forude, og selvom faren er større end nogensinde før, må gruppen stå sammen og prøve at afsløre labyrintens mysterier én gang for alle.

O'Brien kunne senest ses i "American Assassin" med Michael Keaton. Derudover vender Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel, Will Poulter, Giancarlo Esposito og Patricia Clarkson tilbage til deres roller fra de foregående film. Walton Goggins ("Justified") er skurken Lawrence, mens Wes Ball har instrueret projektet, ligesom han stod bag de to første film i serien.

"Maze Runner: Dødskuren" kan ses i de danske biografer 25. januar. Herunder kan du tage et kig på traileren.

Kommentarer

Enden er nær i første kig på "Maze Runner: Dødskuren"

 • 0

  Nice

  PatrickJane25-09-17 17:22

 • 0

  Film to var ikke specielt god i forhold til bogen men de havde også lavet mange ting om. Men lad os håbe at de gør det samme med film tre, for bog tre var ikke specielt god. :D

  T'hain25-09-17 17:44

 • ★★★★0

  Jeg var tilgengæld rigtig glad for toeren af filmene. En klar forbedring på den første, der var noget middelmådig. Havde helt glemt denne franchise, så det er da rart, at den sidste trods alt er på vej. Divergent slutningen gik det jo ikke så godt for...

  David Lund25-09-17 18:05

 • 0

  ..og jeg fandt 1'eren ganske ok, men 2'eren ganske kedelig. Meeeen skal da nok se denne, på et tidspunkt.

  Gasivodo25-09-17 18:44

 • ★★★★1

  Maze Runner and the Furious. 

  Riqon25-09-17 18:59

 • 0

  Maze Runner: Furious Maze Runner lyder altså bedre ;-) 

  Gasivodo25-09-17 20:51

 • 0

  Maze Runner: Furious Maze Runner lyder altså bedre ;-) 

  3 er jo bare IKKE okay, nutildags.

  Argh! citer i stedet for rediger!? Beklager

  Gasivodo25-09-17 20:53

 • ★★★1

  Jeg ser sgu frem til den hér. Af de mange young adult-sagaer der er drysset ned, henover de seneste 5-10 år, synes jeg, at de to første "Maze Runner"-film står ret stærkt - for hvad de nu engang er. 

  Dolphinfriendly26-09-17 05:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen