Trailer: Første festlige trailer til Taika Waititis fodboldkomedie: "Next Goal Wins"

Den newzealandske auteur fortæller snart den (nogenlunde) sande historie om verdens nok værste landshold.

Det er snart fire år siden, at projektet blev annonceret, men først nu har vi fået traileren til Taika Waititis autentiske sportskomedie, "Next Goal Wins", som omsider lander i de danske biografer den 7. december.

Waititi er kendt for både kæmpe Hollywood-blockbusters ("Thor: Ragnarok", "Thor: Love and Thunder") og mindre indie-komedier ("Hunt for the Wilderpeople", "What We Do in the Shadows"), og "Next Goal Wins" befinder sig absolut i sidstnævnte kategori, og traileren bugner da også af humor og højt humør.

Se også: "Thor: Love and Thunder"-interviews med Taika Waititi, Natalie Portman og Tessa Thompson!

Selvom Waititi ikke er synderligt interesseret i fodbold, så faldt han pladask for den sande historie om Samoas landshold, som tabte 0-31 til Australien i en af sportshistoriens mest iøjnefaldende nederlag.

Derefter hyrede holdet den hollandskfødte træner Thomas Rongen, som spilles af Michael Fassbender, og så vil vi ikke afsløre, hvad der skete derefter. Men historien om Rongen og hans fodboldspillere er allerede blevet skildret i en dokumentar, der også bærer titlen "Next Goal Wins".

"Next Goal Wins" blæser til kamp den 7. december i de danske biografsale, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Første festlige trailer til Taika Waititis fodboldkomedie: "Next Goal Wins"

 • ★★★★★★0

  Jeg gider godt se en ny Taika Waititi film som ikke handler om Thor, og denne ser lovende ud :-)

  Wayne27-04-23 12:50

 • ★★★1

  Nu har jeg set dokumentarfilmen med samme navn som denne og jeg har det lidt svært med at den hollandske fodboldtræner Thomas Rongen i denne trailer fremstilles som en med et alkohol problem og at han blev tvunget til at tage denne tjans.

  Ud fra hvad jeg så i dokumentarfilmen, som er fantastisk og meget hjertevarm, så havde han overhovedet ikke et alkoholproblem og Rongen blev ikke tvunget til at tage denne tjans. Han indsendte selv en ansøgning. Faktisk var han den eneste træner der indsendte en ansøgning til Samoas landshold. Så Rongen ville aktivt have trænertjansen fordi han troede på at han kunne gøre en forskel.

  Dokumentarfilmen er allerede fantastisk og jeg har det lidt svært med hvordan denne film bare ud fra traileren direkte ændrer ret betydelige detaljer i en sand beretning, der er så skøn at de ikke behøves at blive ændret for at gøre en god fortælling.

  Essal27-04-23 13:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen