Trailer: Første gyselige trailer til "The Conjuring 3"

De virkelige monsterjægere Ed og Lorraine Warren vender snart tilbage (og måske for sidste gang) i "The Conjuring: The Devil Made Me Do It".

Siden James Wans første "The Conjuring" udkom i 2013, er der blevet produceret én direkte fortsættelse og hele fem spin-offs, inklusive "Annabelle Comes Home", "The Nun" og "The Curse of La Llorona".

Og nu ser det ud til, at "Conjuring"-franchisens oprindelige saga snart bliver afrundet, for den nyeste trailer til seriens tredje kapitel, "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", slår fast, at "enhver sag har en ende."

Ligesom seriens to tidligere film, som herhjemme oprindeligt blev døbt "Nattens dæmoner", handler "The Conjuring: The Devil Made Me Do It" om ægteparret Ed og Lorraine Warren, som i virkelighedens verden efterforskede alskens (umiddelbart) paranormale hændelser.

Læs også: "The Conjuring 3"-manuskriptforfatter: 3'eren er helt anderledes end de første to

Og ligesom de to første film tager den nyeste af slagsen afsæt i en af de virkelige sager fra Warren-parrets arkiver – vel at mærke den første mordsag i USA's historie, hvor morderen (og hans advokat) hævdede, at han var blevet besat af en dæmon.

Ed og Lorraine spilles nok en gang af hhv. Patrick Wilson og Vera Farmiga. James Wan ("Fast & Furious 7") er kun med om bord som producer i denne ombæring, mens Michael Chaves ("The Curse of La Llorona") sidder i instruktørstolen. Wan har dog arbejdet på manuskriptet sammen med sin faste samarbejdspartner David Leslie Johnson-McGoldrick ("Nattens dæmoner 2", "Aquaman").

"The Conjuring: The Devil Made Me Do It" udkommer i de danske biografer den 3. juni. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Første gyselige trailer til "The Conjuring 3"

  • ★★★★0

    Nervepirrende trailer hvor særligt slutningen fik de små hår i nakken til at rejse sig på mig. Synes hele det her "Conjuring" univers, som James Wan har været med til at skabe er super fedt også fordi, de forskellige film er så tæt forbundet med hinanden, som de er.

    Jeg glæder mig rigtig meget til at se "The Conjuring 3" og hvad de ellers finder på i det univers af film. Kunne også være fedt med en sequel til "The Nun" på et tidspunkt.

    NightHawk25-04-21 19:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen