Trailer: Første kig på John Turturro som gangsterboss i "The Batman"

Turturro virker så uimponeret over nattens ridder, at man skulle tro, superhelten havde udfordret ham til et slag bowling...

Vi har længe vidst, at Matt Reeves' kommende "The Batman" bliver en ualmindeligt stjernespækket affære – både Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan og Colin Farrell er på plakaten, så det er intet under, at filmen varer lige knap tre timer.

Og hov! Vi glemte helt at nævne selveste John Turturro – den Emmy-belønnede stjerne kendt fra Coen-brødrenes bagkatalog ("The Big Lebowski", "Barton Fink" etc.) spiller nemlig gangsterbossen Carmine Falcone i DC-filmen.

Se også: Indonesisk "The Batman"-trailer er fyldt med nye klip

Og i et nyt ultrakort tv-spot til "The Batman", som kan ses herunder, får vi omsider vores første kig på Turturro i rollen. Klippet er i relativt lav opløsning, men lidt lowres-Turturro er selvfølgelig stadig guld værd.

Falcone blev spillet af den Oscar-nominerede brite Tom Wilkinson i Christopher Nolans "Batman Begins", og det lader til, at karakteren er nøjagtig lige så fandenivoldsk og rapkæftet i denne ombæring.

Den 3. marts finder vi ud af, om det lykkes Carmine Falcone at stikke sin pistol op i måsen på nattens ridder og trykke på aftrækkeren, indtil den siger klik.

Kommentarer

Første kig på John Turturro som gangsterboss i "The Batman"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen