Trailer: Første kig på Richard Linklaters "Last Flag Flying"

Amazon Studios har udgivet den første trailer til "Last Flag Flying", der er den nyeste film fra "Boyhood"-instruktøren Richard Linklater. Steve Carrell, Bryan Cranston og Laurence Fishburne udgør hovedrollerne i komediedramaet. Du kan tage et kig på traileren herunder.

"Last Flag Flying" foregår i 2003. Tre årtier efter de kæmpede sammen i Vietnamkrigen mødes Doc (Carrell), Sal (Cranston) og Mueller (Fishburne) igen for at begrave Docs søn, der er blevet slået ihjel under krigen i Irak. Men Doc afslår tilbuddet om den officielle militærbegravelse, og de tre venner vælger i stedet at transportere kisten til New Hampshire, hvor Docs hjem ligger. Turen dertil bliver en følelsesladet øjenåbner for de gamle venner, der alle stadig er mærket af krigen og dens rædsler.

Åndelig efterfølger til kultfilm

Det nye projekt er en "åndelig efterfølger" til Hal Ashbys "The Last Detail" fra 1973. Kultfilmen "The Last Detail" – eller "Den hårde straf", som var filmens danske titel – fulgte ligeledes tre marinesoldaters oplevelser og havde Jack Nicholson i hovedrollen.

Udover "Boyhood" er Linklater også kendt for at have stået bag bl.a. "Before"-trilogien, "School of Rock" og senest "Everybody Wants Some!!".

"Last Flag Flying" får amerikansk premiere til november, mens det endnu er usikkert, hvornår vi kan forvente filmen herhjemme.

Kommentarer

Første kig på Richard Linklaters "Last Flag Flying"

 • ★★★0

  Sku lige til og sige den da fik mig til og tænke på den der Jack Nicholsen film ud fra beskrivelsen, selv om det ikke var hel samme setup.

  Men jeg er hvertfald med på den :)

  Elwood25-08-17 20:03

 • ★★★★0

  Nu googlede jeg lidt på Cranston, faldt over et par Walter White-billeder og fik selvfølgelig lyst til at gense hele Breaking Bad. Men nej, det bliver der selvfølgelig ikke noget af. Forpligtelser og den slags... 

  Riqon25-08-17 21:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen