Trailer: Første klip fra Casper Christensen og Frank Hvams nye komedie "Dan Dream"

Nu er der kun to og en halv måned til premieren 30. marts på Casper Christensen og Frank Hvams nye danske folkekomedie "Dan Dream". Ikke meget er sluppet ud om filmen, men i dag kan det allerførste klip fra filmen ses nedenfor.

"Dan Dream" beskrives som en folkekomedie fra de tidlige 80'ere. Et vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme. Filmen følger en lille gruppe elskelige fantaster, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil.

Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980'erne – præsentationen af den danske elbil "Hope Whisper", der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983.

I det første klip brainstormer gruppen – anført af Casper Christensen som pioneren Thorkild – for at finde navnet på den elbil, de er ved at udvikle.

På rollelisten finder man Casper Christensen, Frank Hvam, Magnus Millang, Mia Lyhne, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Stine Schröder Jensen, Louisa Aisin, Jacob Lohmann, Niclas Vessel Kølpin og mange flere.

Kommentarer

Første klip fra Casper Christensen og Frank Hvams nye komedie "Dan Dream"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen