Trailer: Første magiske teaser til Guillermo del Toros "Pinocchio"

Sådan har du aldrig set Jesper Fårekylling før!

Guillermo del Toro er en yderst produktiv herre. På torsdag er der dansk biografpremiere på den 57-årige filmskabers nyeste film, "Nightmare Alley", og inden årets udløb får vi den mexicanske auteurs næste film: "Pinocchio".

Guillermo del Toros filmatisering af Carlo Collodis klassiske historie om trædukken Pinocchio, der forvandles til en levende dreng, er en stop-motion-film à la "The Nightmare Before Christmas" og "Isle of Dogs". Og del Toro har instrueret sin film i samarbejde med den garvede og Emmy-belønnede stop-motion-kunstner Mark Gustafson ("A Very Harold & Kumar Christmas", "Fantastic Mr. Fox").

Læs også: Guillermo del Toro vil gerne lave "Frankenstein"-trilogi

Og Netflix har netop frigivet det første korte smugkig på del Toros film, der både emmer af magi og mystik – ligesom mange af instruktørens andre film, herunder "The Shape of Water" og "Pans labyrint".

Filmens stemmer er blevet indtalt af en række store Hollywood-stjerner – bl.a. Ewan McGregor, Cate Blanchett, Finn Wolfhard, Tilda Swinton, John Turturro og Christoph Waltz er på rollelisten. Netop McGregor kan opleves i teaseren som gode, gamle Jesper Fårekylling.

Disney lancerer pudsigt nok også en "Pinocchio"-filmatisering i år. "Tilbage til fremtiden"-instruktøren Robert Zemeckis arbejder netop nu på en live-action-udgave af selskabets klassiske animationsfilm fra 1940, som formentlig bliver mere musikalsk og børnevenlig end del Toros film.

Moovy TV har i øvrigt for nylig interviewet del Toro om hans førnævnte "Nightmare Alley". Det interview kan du se her på siden om få dage, mens den første teaser til instruktørens "Pinocchio", som udkommer på Netflix i december, kan ses her:

Kommentarer

Første magiske teaser til Guillermo del Toros "Pinocchio"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen