Trailer: Første officielle trailer til "Inferno" med Tom Hanks

Tidligere i dag landede teaser-traileren til Ron Howards filmatisering af Dan Browns "Inferno", der atter har Tom Hanks i hovedrollen som den handlekraftige professor Robert Langdon, og nu er den første længere trailer udkommet. Den kan ses herunder.

Denne gang vågner Langdon op på et hospital i Firenze med hukommelsestab. Han finder dog hurtigt ud af, at han er centrum for en menneskejagt, og med hjælp fra sygeplejersken Sienna (Felicity Jones) prøver han at undslippe – samtidig med at han står overfor den mest indviklede gåde, han nogensinde har oplevet.

Danske Sidse Babett Knudsen ses i rollen som Dr. Elizabeth Sinskey, der leder World Health Organization.

"Inferno" gør det hedt for Langdon og co., når filmen har premiere 23. oktober.

Kommentarer

Første officielle trailer til "Inferno" med Tom Hanks

 • ★★★★★1

  Af en eller anden årsag, tænker jeg på "Informer" af Snow, når jeg ser titlen.

  Zero Cool 9-05-16 18:47

 • ★★★★0

  Jeg har nu altid godt ku li de her mysterie/gåder der har en eller anden form for relevans med virkeligheden uanset, hvor langt ude nogen af dem nogen gange er og som der skal løses i film

  Og nu til noget hel andet, har i lagt mærke til at hver trailer for tiden starter ud med Official Trailer, det da noget som er kommet her i år? synes ikke det altid har stået der, og jeg begynder og tænke på om det er for og komme fake trailers til livs, eller om det bare er en ren tilfældighed at man lige pludselig er begyndt og skrive det foran hver trailer.

  Elwood 9-05-16 19:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen