Trailer: Første tåkrummende teaser til "The Disaster Artist"

Omsider kan fans af "The Room", som er blevet kaldt "den værste film nogensinde", få en forsmag på James Francos autentiske komediedrama om den pinligt ringe (og ufrivilligt komiske) kultfilms tilblivelse: "The Disaster Artist".

Teaseren viser skabelsen af en af filmens mest berygtede og citerede scener, og vi får bl.a. lov til at opleve James Franco i rollen som "The Room"-instruktøren Tommy Wiseau (der også spillede filmens hovedrolle) samt Dave Franco som skuespilleren Greg Sestero og Seth Rogen som manuskript-supervisoren Sandy Schklair.

Filmen er baseret på den kritikerroste bog af samme navn, som Sestero skrev i 2013. Du kan se Moovy TV's interview med Sestero her.

Ud over at skildre produktionen af "The Room" dykker "The Disaster Artist" (ligesom forlægget) ned i det mangeårige venskab mellem Sestero og den gådefulde Tommy Wiseau.

"The Disaster Artist" har allerede høstet store roser i forbindelse med verdenspremieren på en filmfestival i marts, og de amerikanske biografgængere kan selv få syn for sagen fra den 1. december. En dansk premieredato er endnu ikke blevet offentliggjort.

Tjek også den splinternye plakat til "The Disaster Artist", som også lige er blevet frigivet.

Kommentarer

Første tåkrummende teaser til "The Disaster Artist"

 • ★★★★★0

  Hvis der ikke snart frigives en dansk premieredato, bliver man jo næsten nødt til at bestille flybilletter til USA med landing om morgenen den 1. december :-D

  The Insider18-07-17 15:51

 • ★★★★1

  Det jo fordi den blir synkroniseret til dansk at der ingen release date er endnu :)

  Btw. som nævnt før Dave, ser lidt skæg ud med ehmm det skæg, men det er en mindre detalje, den ser ud til helt og fange ånden, og det her valg af scene fra filmen, er perfekt måde og introducere karakteren på, for dem som ikke kender til ham.

  Elwood18-07-17 16:14

 • ★★★1

  What is the line?

  MOVIE100018-07-17 17:42

 • 1

  Ringen er sluttet. Den go'e James Franco er gået fra at være en James Dean-kopi i sin spæde start som skuespiller til godt 15 år senere at instruere og spille den nok mest ekstraterrestriske James Dean-kopist, der endnu har givet sig til syne på planeten Jorden. Amen.

  Laudable18-07-17 17:48

 • 1

  I HIT HER!!!

  Kyllingebenet18-07-17 18:04

 • ★★★1

  I HIT HER!!!

  Pjat, hedder: I'd hit her! Fordi Lisa er lækker!

  Gasivodo19-07-17 02:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen