Trailer: Første teaser til "Spider-Man: Across the Spider-Verse" afslører, at filmen er delt i to

Den længe ventede fortsættelse til den Oscar-belønnede "Spider-Man: Into the Spider-Verse" svinger ind i biograferne i 2022.

Det har mildest talt vrimlet med Spider-Man-film de seneste år – fra de to "The Amazing Spider-Man"-film med Andrew Garfield i titelrollen til en syndflod af MCU-film, hvori Tom Holland har spillet Peter Parker og hans heroiske alter ego.

Men den computeranimerede "Spider-Man: Into the Spider-Verse", som vi i øvrigt gav topkarakter her på Moovy tilbage i 2018, skilte sig i den grad ud, da den udkom, og under 2019's Oscar-show blev den tilmed kåret som Årets animationsfilm. Sidste år kårede Moovy-brugerne den også som den bedste Spider-Man-film til dato.

Se også: Spider-Man slås mod Green Goblin og Co. i ny hæsblæsende "Spider-Man: No Way Home"-trailer

Og nu har vi omsider fået et ordentlig smugkig på den uundgåelige fortsættelse, som nu også endelig har fået en officiel titel: "Spider-Man: Across the Spider-Verse".

Teaseren afslører i øvrigt, at filmen deles op i to dele, hvor Part One udkommer i oktober 2022, mens Part Two lander engang i 2023.

I et interview med Entertainment Weekly afslørede filmens producerpar, Phil Lord og Chris Miller ("LEGO filmen", "21 Jump Street"), at filmens historie simpelthen var for stor til at blive indkapslet i én film.

I den animerede fortsættelse møder vi igen den unge Spider-Man Miles Morales, som nok en gang slår sig sammen med Gwen Stacy og en armé af Spider-Mænd fra andre dimensioner for at bekæmpe en særligt stærk superskurk.

Som sagt udkommer "Spider-Man: Across the Spider Verse (Part One)" i oktober 2022, og den første teaser kan ses her:

Kommentarer

Første teaser til "Spider-Man: Across the Spider-Verse" afslører, at filmen er delt i to

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen