Trailer: Første trailer til Anders Matthesens "Ternet Ninja"

Har du i sin tid set og nydt "Terkel i Knibe", vil du få et glædeligt gensyn med flere af de gamle karakterer.

Traileren til Anders Matthesens animationsfilm "Ternet Ninja", der er baseret på hans prisbelønnede børnebogsdebut af samme navn, er nu blevet udgivet og kan ses herunder.

Med traileroffentliggørelsen får vi et kig ind i Matthesens unikke filmunivers, der byder på både action, humor, gys og en lille dosis "moralsk opsang". Ternet Ninja viser sig nemlig at være besat af en rapkæftet japansk ånd og kommer til at udfordre hovedpersonen Askes opfattelse af, hvad han kan og ikke kan. Og sammen hvirvles Aske og Ternet Ninja ind i en farlig mission, der kommer til at sætte deres venskab på prøve.

Folk, der i sin tid har set og nydt "Terkel i Knibe", vil få et glædeligt gensyn med flere af de gamle karakterer. Onkel Stewart spiller en væsentlig rolle i filmen, og så er der korte gæsteoptrædener af blandt andre Terkel og Arne Nougatgren.

Matthesen er det kreative omdrejningspunkt i filmen, hvor han både har skrevet manuskriptet og sangene, instruerer (sammen med Thorbjørn Christoffersen, som har co-instrueret "Terkel i Knibe") og lægger stemmer til de fleste karakterer.

"Ternet Ninja" slippes løs i biograferne 1. Juledag.

Kommentarer

Første trailer til Anders Matthesens "Ternet Ninja"

  • 0

    Jeg ved godt, at jeg er alene her, og at nogle finder det stødende..  Men jeg kan simpelthen ikke klare mandens humor! Jeg absolut hader alt hvad jeg nogensinde har set med ham - givet at jeg ikke set specielt meget med ham i et godt stykke tid, så måske vil jeg kunne lide noget af hans nye stof! Men så så jeg denne trailer... Eller jeg holdt hele 33 sekunder inden jeg indså, at han stadigvæk bare ikke er mig  

    dyg10-10-18 21:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen