Trailer: Første trailer til "Folk og røvere i Kardemomme By"

Animationsfilm baseret på den folkekære børnebog udkommer næste år.

Snart er det tid til at nynne med på Halfdan Rasmussens klassikere såsom "Røvervise" og "Papegøjen fra Amerika", når Kasper, Jesper og Jonatan indtager landets biografer med animationsfilm "Folk og røvere i Kardemomme By" i starten af næste år.

Kardemomme By er en hyggelig og travl lille stad. En by, hvor alt ånder fred og idyl – hvis det altså ikke lige havde været for de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan. Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme By. Når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det.

En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

Se også: Super Mario får bank i ny tempofyldt trailer til "The Super Mario Bros. Movie"

Norske Thorbjørn Egners børnebog udkom i 1955 og blev efterfølgende oversat af Halfdan Rasmussen til det danske publikum. Universet i Kardemomme By er ikke kun blevet populært som bog, som er på sin anden udgave og 25. oplæg. DR udsendte en tv-film i 1959, mens det er blevet én af de mest sete teaterforestillinger i dansk teaterhistorie med tæt på 1 mio. solgte billetter.

Den kommende animationsfilm er en norsk-dansk co-produktion. De danske stemmelæggere inkluderer Niels Olsen, Jon Lange, Frederik Cilius, Neel Rønholt, Niels Ellegaard, Lise Baastrup og Lars Ranthe.

"Folk og røvere i Kardemomme By" får dansk premiere 9. februar 2023, lige op til vinterferien. Se traileren herunder:

Kommentarer

Første trailer til "Folk og røvere i Kardemomme By"

  • 1

    Den ser skøn ud, og ligner faktisk en film der er tro mod bogoplægget. 

    jacob_uno13-12-22 10:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen