Trailer: Første trailer til "Independence Day 2"

20 år er gået, siden Jorden blev invaderet fra rummet i "Independence Day", men nu er de tilbage - stærkere end nogensinde - og kampen fortsætter i "Independence Day: Resurgence". Den første trailer er netop blevet udgivet og kan ses herunder.

I filmen, der atter instrueres af Roland Emmerich, har Jordens nationer samarbejdet om at udvikle et omfattende forsvarssystem ved hjælp af alien-teknologi for at beskytte kloden. Men de invaderede aliens har i mellemtiden udviklet nye og destruktive våben...

Will Smith er ikke at finde på rollelisten til filmen, men til gengæld vender Jeff Goldblum og Bill Pullman tilbage. De får følge af bl.a. Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, William Fichtner og Liam Hemsworth, der senest kunne ses som Gale i "The Hunger Games: Mockingjay - del 2".

"Independence Day: Resurgence" invaderer biograferne til sommer næste år.

Kommentarer

Første trailer til "Independence Day 2"

 • ★★★★★0

  Jeg håber immervæk, at Emmerich har fået lidt hjælp med det manus, så karaktererne har fået en smule mere dybde og troværdighed. Det plejer at være min største anke med mange af hans film. 

  Lars!14-12-15 10:59

 • ★★★★★★1

  Hvem har brug for dybde, hvis der bare er masser af eksplosioner?

  Zero Cool14-12-15 11:05

 • ★★★★★0

  Mig.

  Sorry, troede det fremgik implicit :p 

  Lars!14-12-15 11:10

 • ★★★★0

  Sjovt og se hvor forskellig de to trailers er.


  Indepence Day trailer 1996

  Det hele virker knap så håbløs (altså stemningen)

  I den nye her siges der nærmest fra starten af we are fucked, og så gåes der hel amok med America Fuck yeah delen, det en selvfølge i den her slags film, men aligevel lidt sjovt og se, hvad fokus er på den her gang.

  Men den skal da ses, og jeg håber da på humoren fortsat er og finde deri.

  Elwood14-12-15 11:21

 • ★★★★★0

  Den første havde virkelig en form for spænding, som langsomt krybede op på én, mens de enorme tallerkner svævede henover himlen og henlagde kloden i skygge. Det var noget andet. Men ja, nu er det hele Fuck yeah.

  Lars!14-12-15 23:49

 • ★★★★0

  Scenen med Will Smith der står op om morgen og henter avisen, og bare går i sine egen tanker, indtil han kommer til og kigge op. priceless :)

  Elwood15-12-15 00:24

 • ★★★★★0

  Precisely. 

  Lars!15-12-15 00:35

 • ★★★★★★0

  Endelig en film at se frem til:-D

  T. Nielsen15-12-15 20:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen