Trailer: Første trailer til The Bee Gees-dokumentaren "How Can You Mend a Broken Heart"

Den legendariske filmmager Frank Marshall står bag den dybdeborende dokumentar om Gibb-brødrene, der lavede evergreens som "Stayin' Alive" og "Night Fever".

Få trioer er lige så ikoniske og har lige så mange hits på samvittigheden som The Bee Gees med brødrene Robin, Maruice og Barry, som lokkede millioner af festglade verdensborgere ud på dansegulvet med deres forførende falsetstemmer.

Og om få uger kommer en spritny dokumentar om bandet, der gransker brødrenes mange kunstneriske og personlige op- og nedture: "The Bee Gees: How Can You Mend a Broken".

Læs også: Autentisk musical-komedie om ☆NSYNC er på vej

Dokumentaren er instrueret af den ekstremt succesfulde producer Frank Marshall, som tidligere har produceret alt fra "Indiana Jones"- og "Tilbage til fremtiden"-filmene til "Den sjette sans" og "Benjamin Buttons forunderlige liv". Som instruktør har Marshall bl.a. "Araknofobi", "Vi lever" og "Congo" på CV'et.

"The Bee Gees: How Can You Mend a Broken" består af en masse hidtil usete arkivklip med The Bee Gees samt et længere, spritnyt interview med den ældste bror, Barry, samt arkivinterview med hans to afdøde lillebrødre, Maurice og Robin.

Andre succesfulde musikere såsom Justin Timberlake, Eric Clapton, Noel Gallagher og Nick Jonas dukker også op undervejs.

Dokumentaren lander på HBO Max i USA den 12. december, og forhåbentlig lander den lidt senere på HBO Nordic.

Kommentarer

Første trailer til The Bee Gees-dokumentaren "How Can You Mend a Broken Heart"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen