Trailer: Første trailer til "The Craft: Legacy"

Opfølgeren til 90´er-kultklassiker er krydret med vaskeægte hekseritualer.

Med emo-overflod, der får "The Matrix" til at ligne et outlet-udsalg hos Jack & Jones, positionerede ungdomsheksegyseren "The Craft" sig som særdeles tidstypisk ud i den stil, som især actionfilmen "The Crow" svælgede i. Filmen, som herhjemme bar titlen "Den onde cirkel", udkom i 1996.

Nu er det tid til en fortsættelse, som produceres af Blumhouse Productions. Instruktøren er det 38-årige multitalent Zoe Lister-Jones, der senest havde sin spillefilmsdebut som instruktør med "Band Aid". Hvor Neve Campbell og Fairuza Balk dengang indtog rollelisten, er denne gang bl.a. Michelle Monaghan og David Duchovny sat i spil.

Historien tyder ikke på at springe rammerne for nytænkning. Nytilflytteren Hannah bliver en del af en gruppe outsidere i sin high school. Da de fire piger eksperimenterer med sort magi, går det op for dem, at hekseri ikke er sådan at spøge med. 

For at gøre alting lidt mere uhyggeligt byder "The Craft: Legacy" på hekseritualer af en rigtig heks, canadiske Aerin Fogel. Virker det? Se traileren nedenfor.

"The Craft: Legacy" har dansk premiere 29. oktober

Kommentarer

Første trailer til "The Craft: Legacy"

  • 0

    Elsker virkelig den originale film, men ved sgu ikke rigtig om den her siger mig noget. Det er dog et dejligt plus med David Duchovny :)

    Nagash 5-10-20 22:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen