Trailer: Første trailer til "The Forever Purge" byder på vold, blod og uendeligt kaos

Rædslerne fortsætter for evigt.

Universal Pictures har nu udgivet den officielle trailer til deres kommende "The Forever Purge", den femte i rækken af "The Purge"-film. Du kan tage et kig på traileren nedenfor.

Efter "The First Purge" i 2018 fortalte historien om den allerførste purge-night, er gyserfilmserien om renselsesnatten, hvor al kriminalitet er tilladt, nu tilbage og fortsætter, hvor den tredje film slap.

I "The Forever Purge" er den voldelige nat netop overstået, men i delstaten Texas mener en gruppe banditter ikke, at grusomhederne skal stoppe af den grund. Det går udover en familie, som på deres belejrede ranch nu må kæmpe alt, hvad de kan, for at overleve blodsudgydelserne.

Se også: Første gyselige trailer til "The Conjuring 3"

Rollelisten tæller denne gang folk som Josh Lucas ("Le Mans '66"), Ana de la Reguera (Zack Snyders kommende "Army of the Dead") og Will Patton (biografaktuelle "Minari").

Bag filmen står mexicanske Everardo Gout, der har instrueret afsnit af bl.a. "Banshee", "Luke Cage" og "Snowpiercer", mens James DeMonaco, hjernen bag "Purge"-universet, igen har leveret manuskriptet.

"The Forever Purge" står til at få amerikansk biografpremiere 2. juli.

Kommentarer

Første trailer til "The Forever Purge" byder på vold, blod og uendeligt kaos

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen