Trailer: Første trailer til computerspilfilmatiseringen "Assassin's Creed"

Michael Fassbender spiller hovedrollen i computerspilfilmatiseringen af Ubisofts "Assassin's Creed", og nu er den første actionfyldte trailer blevet udsendt. Den kan ses herunder.

Gennem en revolutionerende teknologi, der låser op for hans genetiske erindringer, oplever bartenderen Callum Lynch på egen hånd sin forfaders eventyr i Spanien i 1400-tallet. Callum finder ud af, at han nedstammer fra en mystisk og hemmelig gruppe kaldet "The Assassins", og han må nu tilkæmpe sig en utrolig mængde viden og færdigheder for at gå op imod den undertrykkende og magtfulde Templar-organisation i nutiden.

I filmen medvirker også bl.a. Marion Cotillard, Jeremy Irons og Brendan Gleeson.

"Assassin's Creed" har premiere herhjemme 5. januar til næste år.

Kommentarer

Første trailer til computerspilfilmatiseringen "Assassin's Creed"

 • ★★★★★★1

  Traileren ser lovende ud, men for helvede noget lortemusik, de har valgt til den.

  Zero Cool12-05-16 12:05

 • ★★★★★0

  Style over substance. 

  Lars!12-05-16 12:17

 • ★★0

  Hvis man skal stifte bekendtskab med spillet inden filmen kommer, hvor skal man så starte, når man er i 2016 og kun har en PS 3?

  Skal man helt tilbage til det første oder was?

  MadMartigan12-05-16 12:26

 • ★★★★★★2

  Hvis du har en PS3, står du ret godt, fordi det er kun de to seneste spil i serien, når man ser bort fra de mobile spil, som er udkommet til PS4 og XB1.

  Jeg har ikke selv spillet andet end det første spil og det kan jeg ikke anbefale at starte med, fordi det er fanme kedeligt efter de første 2-3 timer. Jeg har dog næsten kun hørt godt om AC2 og Black Flag, som er de eneste to, jeg har tænkt mig at spille på et eller andet tidspunkt.

  Zero Cool12-05-16 12:34

 • 1

  Nu er det en håndfuld år siden jeg selv fik spillet de første kapitler af spilserien igennem, men jeg vil umiddelbart mene at du skal tilbage til de første spil. Som Bruno siger, så er det første spil ret kedeligt, så jeg tror at jeg vil anbefale dig at finde et recap af historien af første spil, og så gå i gang med AC2. Det er langt bedre end det første, og det er det bedste AC-spil jeg endnu har spillet. 

  Laksegaffel12-05-16 12:52

 • ★★★★0

  Justin Kurzel er en uhyre interessant instruktør. Jeg ved ikke om det her er det rette projekt for ham, men hans øje for det visuelle fornægter sig ikke og det kan blive en underholdende film. Efter "Snowtown" havde jeg indtryk af hammer ville lave flere indie-film. 

  Babo12-05-16 13:00

 • ★★0

  Super, tak for info Bruno og Laksegaffel

  MadMartigan12-05-16 13:26

 • ★★★★★1

  Det her var introduktion nok for mig: 

  www.youtube.com/watch

  "Ubisoft ... that's what my wife said to me on our wedding night." 

  Lars!12-05-16 13:39

 • 0

  Hvis man skal stifte bekendtskab med spillet inden filmen kommer, hvor skal man så starte, når man er i 2016 og kun har en PS 3?

  Skal man helt tilbage til det første oder was?

  Jeg vil gerne melde mig delvist enig med Bruno og sige "Start med Black Flags". Jeg prøvede det første på et tidspunkt og kedede mig bravt. Black Flags derimod præsterede at fange mig - udmærket historie, geniale sea shanties og en generelt rigtigt lækker pirat-stemning. Sø-kampene er som stjålet fra Sid Meier's Pirates (bare med oceaner bedre grafik) og resten af spillet vil helt klart tiltale dig, hvis du er til Far Cry-spillene.

  Det eneste hammerkedelige er baghistorien der IKKE er i piratverdenen...

  jeg har dog ikke spillet 2eren, så det kan godt være, at jeg også selv er gået glip af en masse der! :D

  moulder66612-05-16 14:27

 • ★★★★0

  Som jeg også skrev på FB og andre har nævnt her også, så er det virkelig dårligt musik valg, som straks får mig til og tænke på de her dovne projekter som Hitman.

  Udover det så har jeg dog forhåbninger endnu, der ikke noget jeg umiddelbart krummede tære over af det jeg så i traileren.

  Med hensyn til spillene, så ja Læs en gennemgang af 1'eren, da den mest af alt var en tech demo, alt gameplay var cut and paste, hvor du lavede de samme ting hver gang, 2'eren var der hvor de lyttede til alt kritikken, og tog den til sig og skabte også udover Edward Kenway fra Black Flag en af de mest likeable personer i spillet nemlig Ezio.

  Brotherhood kom med nogle interessante ting blandt andet det her med og ha ja et Brotherhood som man styrede til en grad, og byggede videre på den ret kringlede historie, jeg nød den meget 2'eren er dog nok stadigvæk farvoritten. Revelations var blot mere af det samme, men historien blev virkelig fucked, og har en af de mere langt ude slutninger, kinda like it for just that.

  3'eren, jo mindre der blir sagt om den des bedre, spil den ikke! den har nok spil seriens mest unlikable karakter som man styre, han er virkelig blot en tom skal, jeg plejer og sammenligne ham med Hayden Christensen's Skywalker fra Star Wars, de opføre sig nogenlunde lige ens :)

  Efter 3'eren kom så Black Flag som rigtig nok er en af de bedste af de nye spil i serien, med ship combat, pirate singin tunes, og en meget likeable karakter, spillet af Matt Ryan, som nogle måske bedre kender som Constantine, fra den cancelled serie af samme navn.

  Efter at Ubisoft havde køre nutids historien godt i sænk, især med AC 3 som ikke nok med den mest kedelige karakter, havde en af de mest skuffende slutninger, som slet ikke levede op til det Patrice Desilets (den primære hovedmand bag serien i starten)  havde ville med serien fra start af var ment som en trilogy fra start af Ubisoft pengemænd, kom dog på andre tanker, og her ku man tydelig se, at writerne ikke vidste, hvad de sku gøre med handlingen.

  Men i Black Flag fandt de så på en hel anden vinkel til hele nutidsdelen, og hvis man endnu ikke har spillet det spil, og har planer om det, så skal det ikke afsløres her, men det var sjovt fundet på, og en hel del mere intressant end de sidste par kapitler.

  Unity var største skuffelse efter AC 3, her var Assasins Creed Rouge faktisk mere spændende, fordi det handlede om, hvad ville der ske, hvis en Assasins Pludselig så det forkerte i det hans folk gjorde, og herefter valgte og joine Templarne.

  Har også spillet Asssins Creed Syndicate igennem, og det synes jeg faktisk også var ret underholdende spil, jeg sad ikke go blev træt af og spille det igennem som jeg gjorde da jeg kæmpede mig igennem Unity.

  Elwood12-05-16 17:53

 • ★★★★0

  Filmen er i øvrigt en officiel del af Assasins Creed universet, så det er muligt/rimelig sikkert (ubisoft har storset bekræftet det) vores ven Callum møder nogen af de andre Assasins fra spillene af.

  Elwood12-05-16 18:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen