Trailer: Første trailer til den stjernespækkede Netflix-thriller "Red Notice"

Wonder Woman, Deadpool og Black Adam tørner sammen i ny kupfilm.

Netflix har satset stort. Rigtig stort. Den stjernespækkede kupfilm "Red Notice" har et svimlende budget på (mindst) 160 millioner dollars, hvoraf Dwayne Johnson og Gal Gadot begge har sikret sig 20 millioner dollars hver – og mon ikke Ryan Reynolds også får en par håndører med på vejen?

Som var det "Ocean's 11" på steroider, handler Netflix' seneste storsatsning om Interpol-agenten John Hartley (Dwayne Johnson), der ender med at søge hjælp hos den kriminelle Nolan Booth (Ryan Reynolds) for at fange kunsttyven Sarah Black (Gal Gadot). 

Læs også: Dwayne Johnson er færdig med "Fast & Furious"-franchisen

Alle tre skuespillere er ikke alene superstjerner, de er også også superhelte. Gal Gadot er ansigtet på Wonder Woman, som senest kunne ses i "Wonder Woman 1984", Ryan Reynolds er efterhånden synonym med "Deadpool", og Dwayne Johnson ligner bare en superhelt – og så skal han spille "Black Adam" i sin kommende superheltedebut. 

Filmen er skrevet og instrueret af Rawson Marshall Thurber, som senest instruerede actionbraget "Skyscraper" med netop Dwayne Johnson og danske Roland Møller foran kameraet.

"Red Notice" lander direkte på Netflix den 12. november, og traileren kan ses lige her:

Kommentarer

Første trailer til den stjernespækkede Netflix-thriller "Red Notice"

 • 0

  Så skal der laves Popcorn... :-)

  TheRealLukeSkywalker 3-09-21 12:15

 • 0

  Det ligner virkelig noget der er lavet over en meget genbrugt formular som er nok til at gøre folk nysgerrige, men ikke nok til at folk vil huske den. Hvis det var tre ukendte skuespillere ville der jo ikke være noget at komme efter, ud fra traileren.

  Sichlau 5-09-21 19:34

 • ★★★★★★0

  Ser ret formularisk ud - men er utvilsomt en jeg kommer til at se.

  Wayne 6-09-21 07:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen