Trailer: Første trailer til sci-fi-eventyret "Chaos Walking" med Tom Holland, Daisy Ridley og Mads Mikkelsen

"The Bourne Identity"-instruktøren Doug Liman står bag sci-fi-filmen, som har været mange år undervejs.

Det er over fire år siden, at vi her på Moovy for første gang skrev om science fiction-thrilleren "Chaos Walking" – en postapokalyptisk thriller om en verden, hvor alle levende væsner kan høre hinandens tanker.

Dengang havde filmselskabet Lionsgate angiveligt store forventninger til, at filmen ville udvikle sig til en vaskeægte franchise.

Og der var da også grund til at have høje forventninger, idet den succesfulde mand bag "The Bourne Identity" og "Edge of Tomorrow", Doug Liman, sad i instruktørstolen, mens superstjernerne Daisy Ridley ("Star Wars: The Force Awakens"), Tom Holland ("Spider-Man: Far from Home") og vores egen Mads Mikkelsen ("Retfærdighedens ryttere") befandt sig foran kameraet.

Samtidig var filmen baseret på det første bind i en populær romanserie af Patrick Ness, så der var umiddelbart lagt i kakkelovnen til et succesfuldt hit à la "The Hunger Games", og Lionsgate brugte over 100 mio. dollars på at producere "Chaos Walking".

Se også: Første billede af Tom Holland som Nathan Drake i "Uncharted"

Men filmens rejse mod biografmørket har været præget af voldsom turbulens. Allerede i november 2017 var Liman og Co. færdig med optagelserne, men i foråret 2018 tog filmholdet hul på en masse ekstra optagelser – angiveligt fordi et testpublikum havde nedsablet en tidlig version af filmen.

Men Holland og Ridley havde travlt med at slås med hhv. Thanos og Det Galaktiske Imperium, så først i 2019 kom de sidste optagelser i hus. Filmen var oprindeligt udset til at udkomme allerede i marts 2019, men den er blevet udskudt af flere omgange, men den udkommer endelig i 2021. Den præcise premieredato er ukendt.

Traileren, som byder på masser af klip med en veloplagt Mads Mikkelsen, kan ses her:

Kommentarer

Første trailer til sci-fi-eventyret "Chaos Walking" med Tom Holland, Daisy Ridley og Mads Mikkelsen

 • 0

  Ser da egentlig ok interessant ud.... I'm in. Er stor fan af Doug Liman.

  PatrickJane22-11-20 11:21

 • 0

  Ser ikke voldsomt spændende ud synes jeg. Plottet ser ikke ud til at være nyt eller specielt dybt.

  T'hain23-11-20 11:44

 • ★★★★★0

  Der lader til at være et par interessante idéer i den, og castet er stærkt (og Liman sædvanligvis habil), men de der mangeårige produktionsproblemer lover ikke godt for filmens kvalitet...

  The Insider23-11-20 12:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen