Trailer: Gamle barnestjerner deler deres minder og traumer i "Showbiz Kids"

Bl.a. "E.T."-skuespilleren Henry Thomas og "Westworld"-stjernen Evan Rachel Wood dukker op i den kommende HBO-dokumentar.

I en pressemeddelelse skriver HBO Nordic, at "Showbiz Kids" ser nærmere på den personlige og professionelle pris for berømmelse, der følger med at være barneskuespiller. Flere kendte skuespillere og to håbefulde, nye talenter fortæller på ærlig vis om deres egne, komplicerede oplevelser med dét at være en del af Hollywood-møllen som barn - på godt og ondt.

Det er den tidligere barneskuespiller, Alex Winter ("Bill and Ted's Excellent Adventure", "Panama Papers"), der har skrevet og instrueret "Showbiz Kids", og han trækker således på egne erfaringer såvel som på flere kendte kollegers historier om filmbranchens og Hollywoods tiltrækningskraft og bagside.

Dokumentaren har adskillige interviews med kendte skuespillere – bl.a. Henry Thomas, der spillede hovedrollen i "E.T." som 11-årig; Mara Wilson, der blot var 6 år, da hun medvirkede i "Mrs. Doubtfire"; Milla Jovovich ("Resident Evil"), der var 13 år, da hun fik sin debut i "The Night Train To Kathmandu"; Wil Wheaton, som i årevis spillede Wesley Crusher i "Star Trek: The Next Generation"; Evan Rachel Wood, der havde hovedrollen i "Thirteen" som 14-årig og den nu afdøde Cameron Boyce, der startede på Disney-serien, Jessie, da han var blot 12 år gammel.

Filmen er produceret af HBO Documentary Films og Ringer Films Production.

"Showbiz Kids" udkommer på HBO Nordic den 15. juli, og traileren kan ses herunder:

Kommentarer

Gamle barnestjerner deler deres minder og traumer i "Showbiz Kids"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen