Trailer: "Hero"-instruktøren Zhang Yimou laver sneklædt spionthriller med "Impasse"

Instruktøren bag "Hero" og "House of Flying Daggers" har ny film på vej.

Kinesiske Zhang Yimou er bedst kendt for sine storværker "Hero" og "House of Flying Daggers", der sammen med Ang Lees "Tiger på spring, drage i skjul" placerede wuxia-genren på verdenskortet i start-00'erne. Instruktøren har også forsøgt at slå igennem med den engelsksprogede film "The Great Wall", som trods at have Matt Damon med i hovedrollen floppede.

Zhang Yimou var senest aktuel med filmen "Shadow", der tidligere på året kunne ses i de danske biografer under årets Copenhagen Asian Film Festival, og nu er den flittige filmmager snart klar med én af flere kommende film.

SPIONTHRILLER MED MASSER AF SNE

Zhang Yimous kommende film hedder "Impasse" og ligner en stemningsfyldt periode-spionthriller, hvor en flok spioner forsøger at afsløre en række dybt uetiske eksperimenter, som staten udøver. Omgivet af sne ligner det, at Zhang Yimou kan tilføje endnu en æstetisk gennemført film til listen af hans mange flotte film.

"Impasse" forventes at få premiere i Kina og muligvis USA næste år, mens en dansk premiere nok er usandsynlig. Du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

"Hero"-instruktøren Zhang Yimou laver sneklædt spionthriller med "Impasse"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen