Trailer: Hitchcock hyldes i "Knives Out – Var det mord?"-teaser

Rian Johnson er i høj cigarføring forud for næste uges krimi-saga.

Alfred Hitchcock er som bekendt The Master of Suspense, og en stor andel af nutidens filmskabere skylder den berygtede britte stor ære. Ikke mindst Rian Johnson, der med debutfilmen "Brick" trak på netop mesterens indflydelse. "The Last Jedi"-instruktøren er snart tilbage med den mere rendyrkede krimi "Knives Out - Var det mord?" og hylder med et glimt i øjet Hitchcock i ny teaser forud for den danske premiere i næste uge.

I "Knives Out – Var det mord?" findes krimiforfatteren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) død morgenen efter sin 85-års fødselsdag. Under mystiske omstændigheder hyres privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) til at undersøge sagen. Under efterforskningen kommer Blanc i kontakt med Harlans dysfunktionelle familie og hengivne stab og må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at afsløre, om Harlans død var mord.

Foruden Plummer og Craig præsenterer Rian Johnson en imponerende skuespillerbesætning med blandt andre Anna de Armas, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Michael Shannon, Kathrine Langford og Don Johnson.

Moovy TV var i forbindelse med filmen i London og interviewe Rian Johnson og Don Johnson, og du kan se alle indslagene her på siden i næste uge.

Den muntre teaser kan ses her:

       

Kommentarer

Hitchcock hyldes i "Knives Out – Var det mord?"-teaser

 • ★★★★1

  Haha skøn teaser, og nøjj jeg glæder mig til at se den film :)

  Elwood26-11-19 22:07

 • ★★★★0

  Jeg synes den så forfærdelig ud i trailers, men efter den meget gode omtale er jeg faktisk blevet hooked. Tror jeg snupper en biotur. 

  Babo26-11-19 22:14

 • ★★★★★★0

  Fedt. Kunne måske have gået hele linen ud og lavet det hele i s/h ?

  Håber at tonen holder til filmen, så bliver det god gas.

  Wayne27-11-19 12:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen