Trailer: Hogwarts vender tilbage i traileren til "Fantastiske skabninger 2"

Filmen, der foregår i Harry Potter-universet, byder blandt andet på Jude Law i rollen som den unge Albus Dumbledore.

Warner Bros. har lanceret den første trailer til opfølgeren af "Fantastiske skabninger og hvor de findes" med originaltitlen "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald".

"Fantastiske skabninger 2" er den anden i en række på i alt fem spin-off-film, der finder sted i samme magiske fantasy-univers som Harry Potter-serien, hvorfor der blandt andet bydes på et gensyn med troldmandsskolen Hogwarts og en ung udgave af Albus Dumbledore, spillet af Jude Law.

Eddie Redmayne vender tilbage i rollen som Newt Scamander, der skal hjælpe Dumbledore med at indfange den skurkagtige troldmand Gellert Grindelwald (Johnny Depp), som igen er på fri fod med dystre planer og onde hensigter.

Som det fremgår af traileren, foregår en del af filmens handling i Paris – i modsætning til den første film, der foregik i New York – og planen er, at hver af de fem film primært skal finde sted i hver sin storby.

Forfatteren til Harry Potter-bøgerne, J.K. Rowling, har skrevet filmens manuskript, og i instruktørstolen sidder David Yates – akkurat som han gjorde på de sidste fire Harry Potter-film. 

"Fantastiske skabninger 2" får premiere 15. november, og traileren kan ses herunder.

Kommentarer

Hogwarts vender tilbage i traileren til "Fantastiske skabninger 2"

  • 0

    Det bliver spændende at se, som altid med 2'ere, om det fungerer eller ej. Det er lidt stressende, når meget populære karakterer skal portrætteres af andre skuespillere end den oprindelige (ja, stressende!) og det trick har Dumbledore allerede været udsat for en gang før (ikke at de kunne gøre for skiftet, kan man sige).

    Derudover, og vigtigst af alt: Jeg glæder mig til at se mere Dumbledore i det fantastiske outfit, damn.

    lilellie14-03-18 17:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen