Trailer: Hør Ryan Reynolds som pokémon i "Detective Pikachu"

Der er ikke meget Deadpool over den nuttede Pikachu-karakter fra den populære Nintendo-franchise.

Pokémon-figurerne fra Nintendos umådeligt succesrige videospil, tegnefilm og spillekort-univers får nu deres egen live-action-film med den populære karakter Pikachu som trækplaster. Den gule fætter får ovenikøbet original stemme af ingen ringere end Deadpool himself, Ryan Reynolds.

Som titlen antyder, skal Pikachu agere detektiv og løse et mysterium, hvilket han gør i selskab med den unge Tim Goodman (Justice Smith), hvis far er forsvundet. Tim kan både tale og forstå den charmerende pokémon, og sammen drager de på et hæsblæsende eventyr i metropolen Ryme City, der byder på masser af komiske optrin, lurende farer samt mødet med et væld af de andre populære pokémons, der lever side om side med menneskene i den fascinerende storby.

Pokémon-universets skæbne på spil

I jagten på Tims far, Harry, der selv er detektiv og har været Pikachus partner, opdager det umage par en trussel, der truer med at ødelægge hele pokémon-universet!

Om det går så galt, finder vi ud af i maj, når "Pokémon: Detective Pikachu" rammer biograferne, men inden da kan traileren ses lige her:

Kommentarer

Hør Ryan Reynolds som pokémon i "Detective Pikachu"

 • ★★★★★0

  Det kunne næsten ikke have været mere weird. Jo, hvis det var Seth MacFarlane, som havde lagt stemme til. Men man vænner sig sikkert til det i løbet af trilogien. 

  Lars!13-11-18 11:06

 • 0

  That was.... Weird...

  T'hain13-11-18 16:12

 • ★★★★0

  Mærkeligt koncept, som utroligt nok ser veludført ud.

  Kruse13-11-18 16:28

 • ★★★0

  What ... the ... fuck?

  gi-jones14-11-18 08:49

 • ★★★★0

  Jeg synes det ser herligt ud, har ikke et speciel forhold til Pokemon udover jeg kender Pikachu og Pokemon konceptet som sådan og sangen.

  Elwood14-11-18 09:21

 • ★★0

  Så Pikachu er faktisk bare en lille små pervers støder :-o

  Weird_J14-11-18 18:27

 • ★★★★★0

  Så Pikachu er faktisk bare en lille små pervers støder :-o

  Pikapool

  Lars!15-11-18 07:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen